Foarte simplu!
Intri in contul de paypal, mergi in sectiunea de retrageri (
Withdrawals) si selectezi contul din care vrei sa retragi, si contul unde vrei sa depui si apoi selectezi "submit" sau "complete" procesul. banii intra in 3-5 zile lucratoare.
Dar ca sa poti transfera banii din paypal in contul bancar, trebuie ca in prealabil sa ai deja acel cont bancar atasat in paypal, pe care Paypalul l-a verificat si validat, fiind activ.
Stii cumva daca trebuie platite taxe ca sa creezi contul de paypal, ca sa il atasezi, sau doar ca sa il ai? ceva impozite?
Nu se plateste nici o taxa ca sa-ti atasezi contul bancar, trebuie in schimb sa ai macar $2 in cont, pentru ca ei te verifica, sa vada daca contul este pe numele tau si daca este valid, retragandu-ti din cont $2, pe care tii da inapoi in cateva zile, cand tu te intorci si pui codul care ei ti-l trimit in extrasul de cont cu extragerea celor $2.
Este un cod de 4 cifre, care trebuie sa-l pui in contul de paypal, ca confirmare din partea ta, dupa care, Paypalul iti trimite cei $2 inapoi in contul bancar si din momentul ala, contul tau este verificat si activ, putand sa-l folosesti.
La platile cu paypal, poti sa confirmi plata, si ei iti retrag banii direct din contul bancar, dar la transefrul banilor din Paypal in contul bancar, tu trebui sa o faci manual, dupa cum am explicat in primul mesaj, retragand banii din paypal si trimitandu-i in contul tau bancar. Bineinteels ca paypalul iti ia un comision de aproape 1-2% din valoarea banilor primiti prin paypal, doar cand primesti.
Cand cumperi prin paypal, nu platesti tu nimic!
Ok, mersi mult, deci daca cineva imi trime 100 de euro prin paypal, ei vor lua cam 2 euro nu? Si in rest nu mai sunt alte comisioane?
Am pus contul... unde trebuie sa-mi apara acel cod?
Din momentul cand ai atasat contul bancar, procedura lor este urmatoarea:
1. Iti retrag din cont $2
2. A doua zi in extrasul de cont (statementul bancar) va aparea operatiunea si in descriera ei apare un cod de 4 cifre care trebuie sa-l iei si sa mergi inapoi in Paypal, sa-l pui acolo.
3. Deci, pasul urmator este: sa pui codul de 4 cifre inapoi in Paypal.
Nu mai stiu exact unde, cred ca Paypal mi-a trimis un email si un link in el, care m-a dus direct in paypal...pentru ca sunt vreo 10 ani de cand am facut asta.
4. Dupa ce pui acel cod in paypal si urmaresti passi ceruti d ei, dand ok si complete peste tot, ei iti vor trimite cei $2 inapoi in contul bancar si te vor anunta ca: verificarea este cmpleta, contul este valid si poti sa-l folosesti.
Acum, avand deja contul valid, poti sa primesti bani in el si poti sa platesti cu el.
Daca cineva iti trimite 100 euro in cont, Paypalul iti va retrage fee-ul din ei de cativa dolari, plus la sfarsit de luna, cand isi iau un comision, cred ca-i vorba de un totald e 2 ori 3% din suma totala.
Cei $2 pe care i-am mentionat in primele mesaje, erau pentru verificarea si validarea contului tau bancar si nu au nici o legatura cu aceste comsioane pe care Paypalul le ia, la fiecare primire de bani in contul tau, iar odata pe luna, iti trimit o factura cu o suma, unde eiti explica procentual cat iti retrag.
Mersi mult pentru explicatie, eu ma refeream ca 2% din 100 inseamna 2 euro, adica dupa ce cineva imi trimite 100 de euro, 2 euro se vor duce la ei, ca si fee.
De fapts e vor duce un pic mai mult, ca este un fee de procesare si unul de incasare. Nu stius a-ti spun exact, pentru ca eu tin banii in contuld e paypal cand vand ceva si apoi ii folosesc sa cumpar altceava, doar ca sa nu-i depun in contul bancar, ca trebuei sa platesc impozit la ei, considerandu-se venit.
anonim_4396 întreabă:
JIJ întreabă: