| CRISTINA_5101 a întrebat:

Cum se da funda? Cine imi spune primul ii promit ca ii dau

Răspuns Câştigător
| Lavynyu a răspuns:

Ai langa userul care ti a raspuns o funditahappy click pe ea...[de aici te descurci]

14 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La o intrebare pusa de tine se dau mai multe raspunsuri. In dreptul fiecarui raspuns, in partea dreapta, este cate o funda. Alegi raspunsul pe care il consideri mai bun si folositor tie si aceluia ii acorzi funda, dand clik pe ea si apoi iti apare o ferestruica in care dai OK. Funda isi va schimba culoarea si celelalte funde vor dispare iar raspunsul respectiv va fi mutat pe primul loc, imediat sub fereastra pentru raspunsuri, indiferent pe ce loc a fost in ordinea cronologica. Succes si numai bine!
P. S. Nu te grabi sa dai funda la primul raspuns postat, asteapta sa ai mai multe raspunsuri, sa le compari si sa alegi pe cel mai folositor.

| fif2002 a răspuns:

Cand alegi un raspuns ca fiind castigator in dreptul lui apare o funda portocalie

| BruneTTe a răspuns:

Pai. tu pui o intrebare iar lumea iti raspunde si in partea dreapta a fiecarui raspuns e o panglica portocalie. Dai click pe cea din dreptul raspunsului pe care tu il consideri castigator si gata, ai dat si tu fundita.
hee hee

| Oana_5036 a răspuns:

Langa un raspuns e o fundita si trebuie sa dai click pe cea de langa raspunsul corect! fundita?

| littleladybug a răspuns:

Apasa in dreptul raspunsului "declara raspunsul castigator"big grin

| Alexandra_7209 a răspuns:

Undeva in dreapta raspunsului este o fundita si scrie "declara raspunsul castigator"
dai acolo si gata!
ai oferit fundita

| ⇒ƒℓy◕ Øη◕ RαiηცỜω☻ a răspuns:

Cand iti raspunde cineva la o intrebare langa intrebare in dreapta apare o fundita si apesi pe ea daca crezi ca raspunsul este bun si merita sa ii dai fundita atata tot:-)

✖Sოﺁℓε ƒօг ץօย◕‿◕✖

| Anonimous_4345 a răspuns:

Te uiti la raspunsul unei persoane si in partea dreapta apare o funda si sub ea scrie : declara raspunsul castigator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In dreptul raspunsului( dreapta ) dat de cineva la intrebarea ta, apare o funda gri care atunci cand pui mouse-ul pe ea se coloreaza in portocaliu. Daca consideri raspunsul din dreptul fundei ca fiind cel mai bun si folositor, dai click pe funda si gatabig grin Acea persoana a primit fundita de la tine.

| Rihanna18 a răspuns:

In dreapta fiecarui membru care iti raspunde arata o funda si scrie "declara raspuns castigator"

aceea este fundita

| mihaip1 a răspuns:

In dreapta fiecarui raspuns este o funda gri... daca pui mousul pe ea se va face portocalie... dai click pe ea si te va intreba daca esti sigur ca vrei sa dai funda. apesi pe Da si gata.acel utilizator a primit o fundita de la tine.

| CRISTINA_5101 explică:

Ati raspuns mai multi in acelasi timp, i-am dat lui LAvynyu ca mi-a aparut prima

| Cookie_3999 a răspuns:

Pai dupa raspunsul unei persoane apare in dreapta raspunsului DECLARA RASPUNSUL CASTIGATOR... dai clik acolo happy

| ToReEtO a răspuns:

La raspunsul care vrei sa dai funda in partea dreapta scrie "declara raspunsul castigator"...imi daibatting eyelashes