| adrianomustafa a întrebat:

Salut, daca cineva iti spune ca din pricina ta este cearta in familia lor, daca iti spune ca i-ai destrabalat nepotul, daca te blastama si iti spune ca cheama politia si multe alte vorbe. Cum ati proceda voi in asa situatie? Ati mai calca cu piciorul in ograda persoanei date?

14 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum adică i ai destrăbălat nepotul, ce limbă vorbesti?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu stii ce inseamnă destrăbălat?

| adrianomustafa explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ideea este ca ea zice ca el era foarte educat si eu l-am invatat lucruri rele si alte chestii urite. Eu sunt din Moldova, pe aici la noi in regiune la dezmatati sau la huligani se mai zice si destrabalati, adica persona ne educata

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru adrianomustafa):

Am inteles, nu stiam ca esti din moldova.

| Mihai007005 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

A zis ''destrabalat'' pentru ca asa a zis bunica aluia :O Ai scris intrebarile astea de parca ar fi facut nu stiu ce crima...In caz ca crezi ca nu stiu ce inseamna destrabalat, iti spun de acum ca stiu...
P.S :Bunica baiatului probabil a spus ''destrabalat'' ca neasculator/rebel etc, intelegi tu.

| adrianomustafa explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cum sa procedez acum? eu i-am zis ca nu am sa ma duc la el mai mult, el imi spune ca sunt suparacios si copilaros la minte.

| anonimg a răspuns:

Este suficient ca o singura persoana din casa sa nu ma accepte, si n-aș mai calca pragul acelei case, chiar daca restul familiei m-ar accepta.
Dar ma tem ca nepotul respectiv are o viata destul de dificila din pricina persoanei care îi ia apărarea. Persoana aceasta are un caracter urât care îl manifesta atât cu cei din casa cat si cu cei din afară. Nepotul de care vorbești cred ca suferă mult din pricina acestei persoane.
Dacă stii ca acest nepot suferă, atunci i-al cu cu tine in lume. Dava vei fi tras la răspundere pentru asta, spune-le ca ai făcut-o pentru că să indepartezi singurătatea, tristețea si suferinta acelui băiat.

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Hai sa vorbim in privat.Astept mesaj cu profil Facebook

| Tiopevuz a răspuns (pentru dnzzzzzzzzzzzzzzz):

Nu am Facebook :-) funny nu?

| Tiopevuz a răspuns:

In primul rand ramai calm in fata lor sau ii ignori si nu le dai importanta, daca un lucru nu e adevarat nu trebuie sa te raneasca, clar nu le mai calci in ograda.

| adrianomustafa explică (pentru Tiopevuz):

Persoana data este bunica prietenului meu, eu i-am zis ca la el mai mult nu am sa ma duc, el mi-a zis ca sunt suparacios si nu ar trebu sa trag atentie la asta, ce ar trebui sa fac in asa caz?

| Tiopevuz a răspuns (pentru adrianomustafa):

Incearca atunci sa o iei cu binele si sa incerci sa i explici din punctul tau de vedere

| Tiopevuz a răspuns:

Buna, ideea mea ar fi sa i ignori si sa nu mai ai contact cu ei