Nu! Te vor refuza pentru ca acele femei s-au saturat sa fie agresate si jignite de idioti si libidinosi. De aia lucreaza ele acolo.
O sa iti trimit o filmare pe messenger cum o sa fiu doar eu cu ea in mașina(uber)
Nu zic ca nu se poate, dar asta pentru ca vor bani. Majoritatea, insa, vor refuza.
Normal ca o sa te refuze, eu intotdeauna as prefera sa ma conduca un barbat undeva decat o femeie, daca tie nu-ti place sa stai cu barbati inseamna ca nici lor nu le place sa stea cu barbati, si chiar si asa, mori daca stai 5-10 minute intr-o masina condusa de un barbat? Asa "mafiot" esti tu? Ca sa inteleg, tu tot la femei cred te tunzi, doar cu foarfeca asa in stil mafiot
Ai dreptate 101% cu tunsu'
Nu m-as tunde la un barbat nici sa ma plateasca el pe mine+ciubuc
Si e vorba de o cursa de vreo 40 de minute, nu 5-10
Nu is nici dubios nici intentii ciudate nu am
Doar ca is homofob.
Cam trist, cu ce te ar deranja ca 2 bărbați/ femei fac dulce dragoste? ://
Sa facă liniștiți, dar nu is obligat sa suport prezența unui bărbat intr-un spațiu mic inchis.
Păi ce legătură are? presupui că toți bărbații care lucrează la bolt sunt homosexuali ori crezi că e "gay" da 2 bărbați să fie singuri într-o mașină?
Nu suport sa stau intr-un spatiu inchis cu un barbat.
Punct.
Nici ele nu suportă să stea într-un spațiu închis cu un bărbat, de aia lucrează acolo. Ia pejosul.
Stai tranquillo ca rezolv eu'
O sa-i zic ca nevasta nu mai vine sau inventez ceva
Grețos, sper să accepte cursa, să stai după ea 30 de minute și când te vede să te lase acolo după ce că-s puține mașini pentru femei le mai ocupi și tu pentru un moft. Schimbă-ți numele în panseluță.
Bine boss
Nu e un moft, e un principiu si o alergie cronică
catalin542000 întreabă: