| VladMiihai a întrebat:

Salut, daca sunt in Anglia si vin in Romania pot luat anumite bauturi cu mine pe avion? Nu sa le beau sa le transport la noi in tara (Energizante Monster vreo 4-5 bucati).Pe net nu am gasit nimic sa imi raspunda la intrebare.

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Poti lua,dar numa dupa ce treci de verificari, deci cumperi doara din interiorul aeroportului, mai exact dupa ce ai facut check in, deci dupa ce treci de verificare, dupa ce alsi bagaje daca ai.De acolo poti cumpara orice gasesti pe acolo de vanzare si te poti urca cu ele in avion.
Nu poti sa cumperi din oras, apoi sa intri cu ele in avion, daca asta ai vrut sa intrebi.
Eu de regula iau de acolo Scotch ca este f bun si mai ieftin decat de la magazine din oras, bine ma refer la din astea de zeci ori sute de dolari laughing

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu ai voie cu nici un fel de bauturi in avion.
Iti sunt confiscate.

| Brizbriz a răspuns:

Sigur, atat timp cat le cumperi de pe aeroport DUPA ce ai trecut de verificare... O TONA DE RESTAURANTE SI MAGAZINE in zona aia... "libera"

| slayer09 a răspuns:

Uite aici la ryanair ce ar trebui sa faci cu lichidele: https://help.ryanair.com/......-aeronavei

| AndreiIoanMsv a răspuns:

Ai voie doar cu băuturile achiziționate din shop-uri, după ce treci de securitate. De acolo îți poți lua și băuturi alcoolice. Poți lua doar o sacosa, cu diferite produse, pe care o vei pune sub scaunul din fata, in timpul zborului.