Pui o rata pe varza, mergi cu ea la el, și sigur dupa ce o sa guste din ea, o sa iti adore ratele.
Care rață pe varză băi sărakule! Lui îi face nevastă-sa salată dă beouf cu carne de midii - melci din ăia care cresc în copacii de pe fundul mării!
Și merge săptămânal la activități culturale! Uite săptămâna trecută a fost îmbrăcat la costum și cu flori în piept la Nunta lui Figaro! Iar săptămâna aceasta are bilet la Lacul lebedelor dar nu-și găsește undița și cizmele de cauciuc!
Asta-i veata când ieși la pensie la patrușnouă de ani!
Tu nu ai prins gluma!
Faza cu salata dă beuf cu fructe care cresc în copacii de pe fundul mării am auzit-o cu urechile mele din gura unui polițist! Individ prost ca noaptea dar cu funcție mare la un moment dat!
Iar aia cu nunta lui Figaro și lacul lebedelor e luată dintr-un banc cu milițieni!
Și da! Rața pe varză făcută de către o gospodina e cea mai buna!
Muta si tu curtea ratelor in partea opusa casei lui, ca sa nu mai faca zgomot.
Dacă le mut mi le mănâncă că am gard vechi.
Repari gardul, sau le duci in fata casei, ca sa tii un ochi pe ele.
O să-ți trimită mascații și o să-ți umfle ochii!
După care vei face următoarea postare pe Facebook
"Ămi pare rău la domnii polițiști!
Promit kă nu mai fac!"
Așa ca adevăratul Gladiatoru ăla pe care l-au bumbăcit jandarmii în timpul carantinei din 2020!
Da? ce am făcut să îmi trimită mascații boss pe cine am omorât?
Te-ai luat de organul statului!
Milițiștii sunt proști și răzbunători! Și se susțin unii pe alții!
Am avut de a face cu asemenea specimene!
Nu rezolvi nimic plus că ți-l faci dușman și mai mare! Te poate reclama și el la Sanepid și la protecția mediului că rațele tale fac mizerie zgomot că poluează etc! Cu prostul nu e bine să te pui!
Ok mersi am să îl las sa comenteze nu o scot la capăt cu el.
Stai la tara? Atunci sa suporte ratele sau sa se mute.
Insa daca stai in oras si ai rate, e cam complicata treaba.
Presupun ca l-ai reclamat pentru injuraturi. S-a luat nota dar numai pentru atat nu ii fac nimic.
Stau la tara
Atunci, sa fie sanatos! Nu are ce-ti face. Doar sa vorbeasca singur. Fa-te ca nu-l auzi.
Mersi,de acum o să fie dușmanu meu dar nu îmi pasă?
De procedat corect ai procedat corect dar fiind fost polițist...Te-ai dus degeaba, ba mai mult, cred ca ti-ai facut si un dusman. In cazuri de genul, tot ce poti sa faci sa daca iti face scandal sau/si te ameninta, sa il dai in judecata.
Marie308 întreabă: