| Cosminovici18 a întrebat:

Dc telefonul meu cateodata merge greu? am un samsung corby cu touch screen si cateodata se functioneaza mai greu dc? dau fundita foarte repede la toti care imi dai raspunsuri rapide urgent! dau funda!

Răspuns Câştigător
| PisyRock a răspuns:

Depinde de situatie: daca ai pe el card de memorie/telefonul plin cu imagini, muzica, etc... asta se intampla la orice telefon. daca nu ai asa multe fisere, inseamna ca poate ai capatat un virus ( acum nu vreau sa te inspaimant sau ceva, stai calm, dar se poate ) sau poate are o defectiune de cand l-ai capatat daca mergea asa dupa 1 saptamana. sper ca ti-am fost de ajutor.

3 răspunsuri:
| TheFreak9 a răspuns:

Poate fi din cauza memoriei prea incarcate a telefonului sau pur si simplu din cauza vechimii. Daca ai corbi inseamna ca ai si USB (cablu de date) poti incerca sa vezi daca este din cauza memorie punandut-i macat panal cand memoria iti ajunge la cam 25% punandut-i in calculator dupa aia ti-o pui inapoi, altceva nu are ce sa fiehappy(dupa ce ti-ai depus memoria in tel puneti-o inampoilaughing )

| inseane a răspuns:

Salll si eu am avut un corby iarna cand il scoteam din buzunar din cauza frigului(probabil)mergea mai greu sau atunci cand umpleam cardul cu muzica

| Cami_1808 a răspuns:

Daca esti inca in garantie poti afla rapid care e problema, si in acelasi timp o poti rezolva repede, asta daca problemele pe care le are telefonul tau nu sunt cauzate de tine.