| sylar2007 a întrebat:

Salut, de ceva timp joc un joc online, e si in jocul ala mi-am facut cativa,, prieteni"iar unu mi-a spus ca mi-a aflat ip-ul(la scris corect)imediat ce am vazut mi-am schimbat ip-ul, daca nu mai am ip-ul ala mai poate sa faca ceva? si cum un tip printr-un joc poate sa imi afle ip-ul? nu are adresa de mess, nu am primit nimic de la el, doar am primit mesajul asta cu ip-ul meu.cu ip-ul vechi mai poate intra? nu cred ca a intrat pana mi-a dat mesajul pentru ca nu am vazut nimic schimbat in pc.

dau funda please help

Răspuns Câştigător
| lalagueswhosong a răspuns:

Daca ti-ai facut un IP nou nu mai poate intra pe asta nou, dar pe celealalt... poate intra toata ziua! Imi pare rau dar la celelalte intrebari nu pot raspunde! Habar NU AM de unde a aflat IP-ul!

| sylar2007 explică (pentru lalagueswhosong):

Cum adica,, dar la celalalt...''atata timp cat nu il mai am pe celalalt ci pe cel nou

| Uraniu a răspuns (pentru lalagueswhosong):

Nu se poate intra pe un IP! Nu te ajuta cu nimic sa stii IP-ul cuiva. Degeaba. Poate sa ii stie orice IP, oricand, dar ar trebui sa fie nu stiu ce hacker experimentat ca sa-i faca ceva la PC.

3 răspunsuri:
| Uraniu a răspuns:

Daca are IP-ul tau nu inseamna ca poate sa iti intre in calculator. Ba chiar... nu prea poate sa-ti faca nimic.