Daca mai este putin timp pana la bal, nu mai are rost, sunteti obligati sa fiti prezenti pentru ca astfel le incurcati planurile.
Ziceti voi sa le spunem adevaru? ce sa i zic nu mai vreau sa vii pentru ca dansezi de parca ai malai in fund chiar nu pot sa ii zpun adevaru
Daca nu vrei sa va prefaceti bolnavi faceti parkour in fata lor (dar sa nu faceti bine). Glumeam, cel mai bine spunetile adevarul.
Zile si tu ca ti rusine . Sau nu le spune tot adevarul spune-le cv de genu: ca nu mai vreti sa veniti nu le spuneti si de ce daca va intreaba gasiti voi ceva.
Pai...e veche treaba cu imbolanvituu (:. Deci. puteti sa le spuneti adevarul Dar nu gen : Ba! noi nu mai venim la bal! va lasam balta sau chestii de genu` asta. Le explicati frumos motivul pentru. care nu mai mergeti. daca sunt fete ok vor intelege ele cu siguranta ! Daca nu.si sunt genu` f suparacioase. puteti sa le spuneti ca trebuie sa plecati cu parintii neaparat undeva si nu aveti cum sa-i refuzati. Sper ca v-am ajutat :d.
Aa. pff Deaia nu vreti sa mai mergeti? Din cauza ca nu stiu sa danseze ?! Pai spuneti si voi ca trebuie sa mergeti cu parintii neaparat.sau ca vrei sa veniti singuri la bal pentru ca...vreti sa pareti si voi nu stiu cum ... Vreti sa dansati cu toata lumea.dar sa nu aveti partenere pentru ca. vreti sa veniti singuri.Alta scuza nu mai stiu )!