Uita-te cum sta treaba daca chiar ai o mare problema cu asceasta stai adica iai deoparte pe parintii tai daca este posibil sa te duca in germania austria sau tari mai dezvoltate ca romania in orice caz exista operatie cu laser care iti reface ochii posibil sa fi vazut ii 500 de euro pentru un ochi si la varsta ta merita deoarece e frumos sa te bucuri de viata eu iti doresc numai bine si traieste la maxim
Buna!
Si eu port ochelari de vreo 10 ani si m-am gandit si eu la faza cu stergatoarele...cine stie... poate in viitorul apropiat vor exista si ochelari cu stergatoare .Pana atunci ramanem pe stil vechi
Chiar e stresant cand intri de la frig la cald sa trebuiasca sa dai mereu ochelarii jos.
Nu ar strica nici niste umbrelute pentru ochelari cand ploua
E foarte buna pielea de caprioara pentru asa ceva. Gasesti si niste servetele speciale pentru asa ceva de dimensiune mai mica si cu o solutie speciala dar nu mai tin minte cum se cheama.
De ce nu incerci lentilele de contact
Am auzit ac nu`s asa scumpe
Si poti sa alegi ce culoare vrei u
Toata lumea are probleme de genul asta. dar eu iti recomand sa vezi ce te va ajuta sa vezi clar fara ochelari in mod natural : http://www.renuntalaochelari.com...
Exista spray-uri pentru lentile care previn aburirea ochelarilor. Ar fi mai bine sa te interesezi la o clinica de oftalmologie poate primesi un raspuns care sa te ajute. Oricum cel mai bun remediu sunt lentilele de contact.
anonim_4396 întreabă:
Marinescu9229 întreabă: