Nu vei cîstiga bani decat muncind serios nu prostii pe Instagram, tu vrei bani fara sa faci nimic.
Salut!
Sa faci resell este greu. Trebuie sa fii popular/a pe Instagram ca sa ai succes.
Poti gasi o firma de recrutari, care te poate plati de exemplu pentru sedinte foto/fotomodel. nu prea cunosc firmele acestea, dar majoritatea iti cer o taxa de aprox. 140 lei, iar apoi te platesc intre 50 si 500 de lei pe fiecare sedinta foto. Acestea au loc aprox. o data pe luna.
Poti sa lucrezi ca si promoter, in weekenduri, in magazinele mari. Faci promotii la ciocolata/sucuri etc, ce sunt in promotie, sa ai standuri, sa abordezi oamenii. Sunt firme care se ocupa cu asa ceva.
Lasa vrajelile si treci la munca normala si dupa iti incepi o mica afacere dupa ce strangi ceva bani, bafta
Am deja o mini afacere doar ca vreau cat mai multe
Hmm, ma gândeam la clasicele KFC și MC, part Time, asta cu hainele tine mai mult de noroc. Dacă stai în oraș mare, ai putea încerca să faci glovo sau foodpanda. E important sa știi ca trebuie sa muncești pentru bani, dar cred ca știi asta. Mai sunt opțiunile de împărțit pliante, dar nu cred ca e ceea ce cauți.
AlexMaftei2001 întreabă: