| NonZarek a întrebat:

Hot wings de la KFC sunt chiar f picante? Încât nu pot fi mâncate de cei care nu sunt f mult după picant? Sau pot fi mâncate, gen vreau sa știu dacă sunt foarte iuți sau doar puțin, asa cât de gust.
Și crispy strip sunt bune?

As încerca de la KFC sa mănânc.
Multumesc

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt picantele... Nimic deosebit

| deeeaqq a răspuns:

1. Nu sunt f. picante, pot fi mâncate.
2. Da.

| GouDidodino a răspuns:

Păi depinde cat suporți tu, eu as spune ca nu sunt foarte picante, dar ca sa-ti faci o idee, eu mănânc shaorma cu bucăți de ardei iute, cel mai bine ia de gusta

| christine99 a răspuns:

Pentru o persoana care nu e obisnuita, sunt destul de picante. Se pot manca totusi mai incet si cu un suc alaturi. Au in meniu si feluri nepicante.

| mirceakitsune a răspuns:

1. hot wings nu sunt atât de picante pe cât par, nu-s la extrem să spun așa.

2. um, această întrebare " crispy strip sunt bune? " nu are un răspuns, gen depinde de gusturile tale dacă îți plac sau nu, sunt oameni cărora le plac și cărora nu le plac, așa ca o opinie, sunt decente la gust.

| nuivoiesăspun a răspuns:

Buna! Deci la KFC exista produse picante și nepicante.
Cele picante sunt Crispy strips sau Hod wings, adică aripioarele.
Cele nepicante sunt filet bites și bucați de pui kentucky.
Hot wings si crispy sunt destul de picante. Dacă nu esti obisnuit să mănânci picant te sfătuiesc sa nu-ți iei vreun meniu mare pentru că n-o să poți mânca.
Există niste chestii care se cheama snack box care au porție mică de cartofi și 3 aripioare sau 2 cripsy, asta e la alegere e 8.5 lei și-ți poti lua asa ca să guști să vezi dacă-ți place si să te obisnuiești să mănânci picant

| SucDăMere a răspuns:

Crispy strips, sun bune, vezi ca îți dă pe lângă astea și un sos genial de usturoi! Cat despre hot wings, sunt picante intr-adevăr, ia-ți răcoritoare ca e jale fără!