| alice16 a întrebat:

Im-i puteti traduce propozitia aceasta: hola linda amiga gracias x agregarme te cuidas mucho e espero cu seamos lindos amigos cuidate...si daca stiti in ce limba este?

Răspuns Câştigător
| Alina a răspuns:

E in spaniola si suna cam asa : Buna prietena frumoasa! Multumesc pentru ca m-ai acceptat (probabil ca prieten)! Ai grija de tine si sper sa fim prieteni buni!

10 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Ast nu este spaniola, spaniolii nu folosesc expresii gen: linda amiga. cel mai probabil sa fie columbiana, urasc cum se miouanesc columbienii cand vorbesc. de tradus vad ca te-au ajutat ceilalti.

| Lawrence a răspuns:

Nu se pot treduce unele cuvinte, cred ca nu e scrie bine. Dar cam asta e : hola linda Amiga gracias x agregarme te cuidas mucho şi sper că am prieteni cu cute cuidate

| dadaina a răspuns:

Spaniola. Buna frumoasa prietena iti multumesc ca ma agreezi. Te apreciez mult si sper ca noi vom avea o prietenie frumoasa.
Sunt foarte multe cuvinte scrise gresit sau care nu exista.Cam asa e traducerea...

| Miss Sintetic a răspuns:

In spanionala sau jargon provenit tot din spaniola.

| simona_6231 a răspuns:

E in spaniola... e ceva de genu " buna frumoaso, prietena mea multumesc ca ma agreiezi...ai grije de tine mult si sper sa avem o prietenie frumoasa. ai grije.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E in spaniola si inseamna asta:buna frumoasa mea prietena, multumesc ca mai adaugat, ai grija de tine si sper ca intr-o zi sa devenit buni prieteni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e pe spaniola logik deoarece unchiul mew e din spania sh cand vn prin Romania vb mai mult pe spaniola sh cred ca inseamna:buna draga prietena gracias inseamna multumesc, agregarme inseamna adauga-ma, te cuidas mucho inseamna sa ai multa grija de tine, sh inainte de cuvantul espero trebuia sa puna "te espero"adica te astept, seamos inseamna cu noi, lindos amigos inseamna prieteni draguti sh cuidate cred ca inseamna ai grija...happysper ca te-am ajutat cu ceva

| rosepassion a răspuns:

In spaniola, buna frumoasa pr multumesc... nu stiu ce inceamna agregarme...

| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Pai este in spaniola logiiiiiik. buna frumoasa prietena iti multumesc.agregarme nu prea stiu ce inseamna. te cuidas, nici pe asta nu il prea stiu, mucho inseamna mult si te astept de asemenea frumoasa prietena...cuidate mi-e necunoscut; sper ca te-am putu ajuta, iar pe viitor te indemn sa te mai uiti la vreo telenovela.tonguetonguetonguebig grinbig grinbig grin

| Alexx_MC_1996 a răspuns:

Pai Linda inseamna frumos deci scrie ( Buna frumosule teasi face de un gagic pana te icid cuchos disperat dupa fete dragute amice las-o balta ) asa scrie happy