Probabil ai lucrat la pc, asa ca muschii ochilor au cerut un flux mai puternic sanguin, nu e nimic grav!
Da inima pompeaza prea mult sange probabil pentru ca ai stat prea mult la tv sau calculator.
Buna. E ori de la oboseala ori de la curent mi se intampla si mie foarte des.
Iti propun un test care s-ar putea sa te mai scoata din casa.Cand sti ca ai stat mult la pc iesi afara si uitae la un nor pe cer...Cel mai indepartat sau orice numa sa nu se miste si zi-mi cum te simti. Eventual incearca sa iesi pe afara la un interval de o ora doua pe afara si repeta acest lucru. Eventual intindete undeva si uitate la nori ca un visator :D cand sti ca a trecut ceva timp de cand n-ai mai plecat de acolo.A da si pastreaza o distanta de 50 cm :P si evita reflexile (sa nu-ti bata soarele in laptop sau monitor ca nu mai vezi bine si ti se forteaza ochii pe romaneste :) ) A da si sa clipesti mai des Exista si ochelari speciali cu care poti sta cat vrei da nu se merita.Si eu am ochii rosi recunos :-w dar n-am nicio problema.Si recunosc stau cam mult :-" Sper ca esti multumit de "tutorial" :) Daca nu arati asa nu-ti face probleme :P http://remedic.ro/wp-content/uploads/2010/11/conjunctivita.jpg Funda?
Pai cauzele ar putea fi: 1. ai stat prea mult la pc/tv 2. ti s-a spart o vena 3. esti prea obosit 4. te-ai uitat intr-un mod ciudat fara sa iti dai seama.
AlexMaftei2001 întreabă: