| Gby_Gaby_1997 a întrebat:

Salut.Intr-o seara m-am imbatat rau cu niste prieteni si pe la 4 dimineata am iesit pe afara.am fost alergati de politieluate datele(bine-nteles le-am dat gresite= si din cauza asta am primit o amenda de 50 lei ) in cat timp pot s-o platesc fara sa vina acasa la parinti? am 15 ani. Toate astea s-au intamplat pe data de 19.01. 2013 la ora 4 dimineata.Care este limita de timp pana vine acasa?

2 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Este bine ca regreti faptele si ai remuscari, aici te aduce aburii alcolului si prietenii de pahar din pacate ai picat nasol.Amenda de regula nu vine acasa, deoarece ea este platita pe baza procesului verbal, daca nu ai unul pe numele tau si adresa ta, pe ce baza sa platesti?
DAca da si nu platesti amenda se duce automat la fisc unde va fi introdusa la taxele si impozitele datorate la stat, si cind ai tai vor plati impozitul la casa vor gasi si amenda.Eu as zice sa ai iei cu frumosul si sa le spui patania, de nu este repetata te vor intelege pina la urma esti copilul lor si promite-le ca te faci cuminte pe viitor.Succes si chiar este recomandat sa nu mai bei,maine anturajul tau va ataca pe strada, scara etc pe cineva, al va lovi etc si vei fi si tu tarat prin procese, tribunale ani de zile, deci evita belele.
Bafta.

| Gby_Gaby_1997 explică (pentru traveler):

MULTUMESC dar asta stiam
mi s-a spus ca ma pot duce sa o platesc eu singur cu buletinu de catre politisti. si ca o pot palti in 30 zile...dar pe proces verval scria 48ore/15 zile...si pe net am citit ca amenda vine chiar daca o platesc in posta dupa 5-10 zile.