Madalin toarna benzina, motorina sau ce o fi aia pe casa sa dea foc intre timp vine coman, andrei si bunicu
Coman:propun sa ne odihnim putin
Andrei:Da
Andrei:Vreau sa va spun ca...imi pare foarte rau ca trebuie sa faceti asta in fiecare zi ca trebuie sa ma ridicati sa ma puneti in scaun chiar imi pare rau
Coman:Sa nu-ti faci griji fiule,tocmai de asta nenorocitu de madalin va fi arestat
Andrei:Tata sti carei treaba? Crede-ma ca mie chiar imi pare rau de el si chiar il inteleg si nu-i vreau raul ma credeti ca am ajunt in situatia sa nu-i mai vreau raul il inteleg
Coman:ei nu mai spune! Inca un frate ca el si astazi nu te-ai mai fi numarat printre noi e un criminal Andrei! Un criminal care tea adus in scaunu cu rotile si era sa strice si relatia ta de iubire cu Maria,
Andrei:Tata tata eu te inteleg ce spui,dar hai sa gandim putin lucrurile altfel da? Gandeste-te ce viata a avut el eu il inteleg pur si simplu tu gandeste ca eu si cu... am fost tinuti in puf si de mama si de bunicul si de toata lumea,El saracul nu a avut pe nimeni,s-a nascut singur, a fost abandonat, dupa care si-a regasit familia si nimeni nu-l vrea nu isi gaseste locul nicaieri.
Coman:Cum poti sa fi atat de tolerant Cu unu ca asta care ti-a facut atatea rele!
Andrei:pentru ca este fratele meu si crede-ma ca desi mi-a facut foarte mult rau eu l-am iertat. (ep 71 cand madalin a vrut sa dea foc la casa si s-a ascuns)
http://www.primatv.ro/......isodul-71/ Aproape de sfarsit cu un sfer mai repede.
Imi dai si funda?
Da mersi
FetitzaDulce întreabă:
Edward1997 întreabă: