Un lantisor si vezi ca punga de cadaouri sa aiba un mesaj gen "pentru un ingeras de fata"
Eu as fi fericita daca as primi o chestie mica din plus sau orice accesoriu.
Un lantisor, un ursulet, o felicitare, o bratara. Daca nu te descurci, nu stii ce i-ar placea ei, ia o colega cu tine atunci cand alegi cadoul. Te ajuta ea cu cateva sugestii.
Simpla felicitare de Craciun, insa creata de tine ar da un alt aer cadoului!
Un accesoriu micut ar fi dragut, dar trebuie sa ii cunosti gusturile.Fii atent la accesoriile pe care le poarta cel mai des ca sa-ti dai seama ce ar trebui sa ii cumperi.
I`ai o esarfa... niste bratari ar fi dragute, ciocolata, o felicitare nu trebuie neaparat facuta de tine, o carte daca ii place sa citeasca, brelog ar fi si el dragut si mai multa ciocolata Eu asta am primit de la colegul meu si mi-a facut mare placere deoarece sunt fata, cred ca la fel si ei
O pereche de sosete si un sapun sau deodorant o vor impresiona cu siguranta si scapi ieftin. Va ramane cu gura cascata.
Ceva special ca ii place iei mullt depinde (o felicitare.Un buchet de flori.Un latisor.etc)
Cel mai potrivit ar fi un accesoriu. Fetele le adora. Intereseaza-te de gusturile ei si cauta ceva asemator.Sigur va fi incantata de alegerea ta.
De exemplu poti sai cumperi o cruciulita sfintita din biserica.ea o sa inteleaga ca tii la dinsa si vrei so aperi de cele rele
anonim_4396 întreabă: