| Gino202 a întrebat:

Salut la toți, am trăit acum câteva ore la ora 11 o fază horror..am venit cu mama de la serviciu, și un necunoscut pe care nu l-am mai văzut niciodată care semăna foarte mult cu bunicul meu mort acum 1 an de zile..semăna la fizic,la gesturi,la mers,chiar și puțin la chip (cum avea el barba) mi s-a părut foarte horror chestia asta pentru ca nu am mai văzut niciodată așa ceva,nici eu,nici mama,nici tata,țin să precizez ca el cauta ceva,umblă pe la porțile oamenilor,și în momentul în care am trecut cu mașina prin fata lui s-a ascuns,ce părere aveți, vi s-a mai întâmplat?

7 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Trebuie sa recunosc, nu mi s-a intamplat niciodata sa merg cu masina impreuna cu mama la 11 noaptea si sa intalnesc pe unul care seamana cu bunicul meu, care a murit de un an.
Dar chiar daca mi s-ar fi intamplat, nu vad ce e asa extraordinar. Nu stiai ca bunicii decedati de un an umbla pe strazi noaptea pe la 11?!

| Violleta2022 a răspuns:

Fiind noapte iti joaca tie imaginatia, ca nu-i posibil ca mortii sa invie si sa umble pe strazi. Posibil vreunc iudat care l-a deranjat farurile masinii sau chiar hot.
Dupa ce a murit frate-miu, multi ani tresaream cand mergeam pe strada, avand impresia ca-l revad pe fratele mort, ba cineva semana din profil, ba la mers, ba la inaltime si statura samd.
Asta se intampla, avand memorii atat de proaspete cu cei dragi pe care i-am pierdut.

| I0NUTA a răspuns:

Mie nu mi s-a intamplat, ci unei prietene.
A mers in oras sa se intalneasca cu o colega si a intalnit pe cineva care semana foarte tare cu bunicul ei decedat de cativa ani. A intrat in vorba cu ea si ii stia profesia. Uitandu-se dupa colega cu care trebuia sa se intalneasca, l-a pierdut din vedere. L-a tot cautat in jurul cladirilor, dar degeaba.

| Gino202 explică (pentru I0NUTA):

Mi se pare foarte ciudat ce s-a întâmplat

| Xena20 a răspuns:

Poate e un semn de la el. Nu ai de ce sa te sperii, dimpotrivă.

| Xena20 a răspuns:

Nu e nimic horror, stai liniștit. Bunicul tău nu ti- ar face niciun rău.

| I0NUTA a răspuns (pentru Gino202):

Te cred, sunt multe lucruri inexplicabile in lumea aceasta. Daca crezi ca a fost bunicul tau, sa stii ca nu ti-ar face rau, sau poate a fost cineva care semana foarte tare cu el.