anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut lume,saptamana trecuta am fost si eu ca tot omul sa imi schimb buletinul, toate bune si frumoase la sfarsit imi zice sa vin peste 1 luna sa il iau, aici e si problema de ce 1 luna frate,eu am nevoie de buletin cat mai repede pentru pasaport, este vreo sansa sa il gasesc daca ma duc dupa 10 zile? adica sa fim seriosi 1 luna, de unde asa de mult.

5 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Se poate face o "cerere de audienta", in care specifici care este urgenta ta si te programeaza in functie de ea, pentru ridicarea cartii de identitate. Asa am patit eu, dar am observat din timp, data cand trebuia sa ridic CI si am fost indrumata ce trebuie sa fac.Trebuia sa plec in concediu si imi trebuia la vama, dar la 7 zile dupa ce am depus dosarul, facand si acea cerere, am primit CI.

| DimLight a răspuns:

Nu, daca asa ti l-a programat abia in ziua aia ti-l face laughing mai bine du-te si zi-le sa-l faca urgent sau cere o ilocuire de buletin pana vine, explica-le problema ca sa te poate ajuta cat mai rapid, daca astepti nu rezolvi absolut nimic.

| zuzualina a răspuns:

Stiu ca se poate cere sa ti-l faca urgent. Dureaza 2-5 zile, depinde de cerere. Dar costa... acum 3 ani era 10 lei.
O fosta colega de liceu a facut asa si peste 4-5 zile a si plecat in vacanta in Franta.

| suMRed34 a răspuns:

Se poate ca cererea de emitere de buletine sa fie foarte mare in perioada asta si de asta sa dureze asa de mult. Poti suna sa intrebi dupa 10 zile daca este gata si poti merge sa iti ridici buletinul pentru ca se poate sa ai noroc. Sper sa iti iei buletinul cat mai repede!

| 000MadMAX000 a răspuns (pentru suMRed34):

Ma gandeam si eu la asta dar totusi e absurd sa dureze atat, si in plus toata saptamana cat am fost pe acolo abia daca erau 3 persoane in fiecare zi, data trecuta a durat 7 zile, stiu ca termenul este de 30 de zile cu prelungire inca 15 zile chiar si asta mi se pare absurt da stea cineva fara un buletin timp de 45 de zile, daca nu aveam nevoie de el urgent asteptam dar asa nu stiu mi se pare prea mult.