Este un tip periculos si arogant daca si-a permis sa te loveasca, tine ura si te tot ameninta! Ai grija ca nu stii cand il intalnesti nervos sau ametit si e in stare de orice! Ar trebui sa spui de aceasta problema tuturor:dirigintei, parintilor, gardianului scolii si chiar politistului de sector. Trebuie avertizat si atentionat!
Nu apela la ajutor decat daca e prea grav ca dupa aia te obisnuiesti asa. Poti gasi pe youtube diferite tehnici de lupta... dimineata 20-40 de flotari, multa incredere si totul se rezolva
Buna! cred ca e cel mai bine sa nu il mai saluti deloc. e mai marwe si trebuie respectat ca de nu o incurci eu st fta da nu am probleme deaste si cand am am cu baieti da scap ca le daw cate una ar fi mai multe variante
- iti iei cei mai buni amici si ai dati o bataie dar toti poate scapi
- vorbesti cu el si ai zici uite tu esti mai tare nu are rost sa ne batem pentru o chestie banala
- le spui la parinti ca esti baiat si tipu e mai mare ai trage maikata vreo 2 palme si se calmeaza.
- ai gasesti pctu slab si il ataci
pa pa si noroc
Trebuie sa le spui parintilor despre ce ti se intampla, deasemeni sa nu-l mai bagi in seama pentru ca a vazut ca tu esti bun si politicos cu el si incearca sa para "smecher"daca se poarta precum o bruta fara creier.Trateaza-l cu indiferenta! Dcaca nu inceteza cocalarul, ia masuri! Oricum, nu-l lasa sa te inngenuncheze! nu e cu minic mai bun decat tine.
Parintii te pot ajuta, atunci cand ai probleme! ei sunt cei mai apropiati si cei care te vor intelege cel mai bine!
Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu diriginta/dirigintele si sa ii spui cum sta treaba, cineva trebuie sa "il puna in banca lui"; ii poate scadea media la purtare. Si sa le spui si parintilor tai.
1.nu il mai saluta! 2.incearca sa fi mai tupeist cu el daca se baga el in seama 3.cheama`ti niste prieteni mai "mari" la scoala si daca continua, anunta`ti parintii, directorul, etc
Uite eu am 11 ani si de 4 ani se ia unu de mine din a 9 iar intr-o zi m-am enervat mi-am chemat 3 prieteni l-am chemat afara si toti i-am dat una de iau sarit capacele mai bine fa-ti prieteni mai mari decat el mereu vei fi in avantaj
Dannnny întreabă: