| TheSeventhSin a întrebat:

Salut, mai am putin si trebuie sa-mi aleg facultatea si m-ar interesa in mare o facultate de management.
Vreau sa stiu ce iti trebuie pentru admitere si cum se invata, la modu' trebuie sa tocesti mult? Sau sunt anumite "tactici" pe care le inveti pentru piata.
Cei care ati facut-o spuneti-mi si mie cum e si cateva sfaturi, chiar nu stiu ce facultate sa-mi aleg iar asta pare interesanta. (Vreau sa fac la Bucuresti)

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Alegi managementul numai daca stii ca ai aptitudini si abilitati pentru a lucra cu grupuri de oameni. Daca esti prea critic, arogant, manipulativ, dictatorial, usor de enervat, prea distant, putin receptiv la nevoile altora, NU esti bun de manager!

| TheSeventhSin explică (pentru alessia5158):

Din fericire niciuna din acele lucruri nu le am in caracter (posibil doar una din ele la care sper eu sa pot lucra cu timpul) multumesc de sfat totusi.

| alessia5158 a răspuns (pentru TheSeventhSin):

Si eu iti doresc sa ai mult noroc in viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te pricepi la matematica și științe exacte? Cam asta consta în mare parte managementul și ramurile de la ASE.

| Phantelul a răspuns:

Salut, iti recomand sa te uiti pe planul de invatamant al facultatii de Management din cadrul ASE-ului ( http://planinvatamant.ase.ro/ ) pentru admitere ai nevoie doar de un eseu motivational, in principiu in primul an ai materii mai generale ( matematica, microeconomie, macroeconomie, contabilitate, excel, baze de date ) si apoi din anul 2 incepi materiile propriu zise de management.