Nici în alte țări nu schimbă marfa fără bon fiscal / factură (+ eventual certificat de garanție). Asta e legea.
Se schimba! Am avut si am ocazia sa calatoresc mult in interes de serviciu si stiu ca m-am dus cu produsele inapoi si am schimbat marimea sau daca aveau defecte,le luau fara probleme. Isi recunosteau produsele (au coduri,oricum) Nu se dau banii inapoi,ceea ce pot intelege. Insa,cine naiba stia ca se va strica,altfel nu-l mai lua
sau cel putin isi pastra bonul. Adica,e clar produsul lor,vandut numai de ei,inca il au in magazin...dar,nu sunt surprins ca se procedeaza asa
totusi, speram s-o pot ajuta cumva, pentru ca angajatii magazinului i-au vorbit foarte urat! si cel putin principial, ar fi fost bine sa rezolve ceva
eh, asta e...
Da, legea de pe la noi zice ca ai nevoie de bon ca sa demonstrezi ca e luat de la ei Ca altfel ar merge toata lumea cand ceva se strica la primul magazin, sa il schimbe gratis
Stai linistit ca si in alte tari iti trebuie bon, nu te crede nimeni pe cuvant. Doar ca te iau mai finut.
E nevoie neapărat de acel bon. Fara el nu poti returna produsul. E perfect legal ce ti se cere. Cu bonul nu dovedesti doar ca ai luat produsul din acel magazin ci si data la care l-ai luat, pentru ca exista un termen in care se pot returna produsele.
Buna seara!
Angajatii au dreptate.La retur trebuie sa aiba bonul fiscal sau factura pentru a face dovada achizitiei.Produsul are o garantie valabila intr-un anumit termen.Angajatii nu te pot crede pe cuvant ca ai cumparat produsul in data xx.xx. xxxx. Daca produsul a fost platit cu card bancar, mama ta poate cere de la banca emitenta un extras de cont.Pe acel extras de cont apare tranzactia. Daca se merge cu frumosul la angajati sau se cere sa se discute cu directorul de magazin posibil sa existe o solutie. Bafta!
asdfcffcvgvv123 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
Alesia22 întreabă: