| natsu15082000 a întrebat:

Salut.
Merge internetul de la digi in Germania sau imi trebuie vreo oferta?

3 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Merge, să activezi roamingul înainte de plecare.

| RxTx a răspuns:

Aplici la ei si daca știi germana aplici la joburile oferite de ei si in cazul in care te cheama la interviu atunci spui ca tu vii de la 2000 Km distanță
Si ii rogi sa dai un preinterviu online
Iar in cazul in care iti dau mari speranțuri la interviul acesta on-line ca te angajează doar atunci si numai atunci investești bani in transport hotel mâncare... Cazare haine...

Dar dacă tot știi germană si nu iei interviul
Am o idee
De exemplu
Eu am un site si niste bani
Din Elveția
Ar fi sa cumpărăm nu știu ce de exemplu cuptoare de panificație motociclete malaxoare... Din Elveția la mana a doua
Pentru ca elvețienii nu distrug utilajele asa cum le distrugem noi
La ei si după 40 de ani arata ca si noi
Si sa le aducem in Romania.
Sau mai înțelept să postam anunțuri pe site-uri din România ca si cand am avea deja obiectul pe care vrem sa il intermediem iar in cazul in care apare cineva interesat sa eu achiziționeze in realitate doar atunci să vorbești cu elvețianul sa ii dau banul sa ne dea obiectul si sa il aducem la comandă in Romania
Tu ai putea sa faci doar pe translatorul in afacerea asta si ai procent

$au daca detii niste bani ai putea sa faci singur exact treaba asta sa găsești motociclete si aparate de fotografiat pe site-uri din Elveția
Motocicletele pot fi bușite sau cu care au murit oameni ca elvețienii le dau foarte ieftin daca moare cineva cu motocicleta respectivă
Si sa le aduci la comanda in Romania

Am un prieten căruia i-am dat ideea si acum aduce mobila de lemn masiv si obiecte de arta de la anticariate si din 2008 până acum a dacut 5 milioane de euro. Dar nu a stat o secunda. Toata ziua doar pe site-uri sa cumoere ceasuri vechi cu pendul poanuri birouri mobilier sulptat obiecte de arta...
Toată ziua aleargă cu o masina toata elvetia in lung si in lat si achiziționează obiectele lr duce intr-un garaj mare si le trimite cu TIR-ul o data la 2 săptămâni in ro

Si a inceput cu un ceas din lemn un obiect de arta pe care la cumpărat prin curier ci 50 CHF

| Brizbriz a răspuns:

Este LEGE in UE sa mearga internetul de la orice provider in alta tara din UE... SIIIIIII SA FIE IEFTIN
totul e sa iti activezi roaming-ul de date