| MoiseEugen a întrebat:

Salut!
Mi a placut mult SAO,imi puteti da niste recomadari, ca nu stiu la ce sa ma uit.

1 răspuns:
| Vvistula a răspuns:

Salut! Dacă ți-a plăcut "Sword Art Online" (SAO), iată câteva recomandări de anime-uri care ar putea să-ți placă:

1. Log Horizon
Un alt anime despre jucători care rămân blocați într-un joc video. Se concentrează mai mult pe aspectele strategice și sociale ale supraviețuirii în lumea jocului.
2. No Game No Life
Urmează povestea a doi frați care sunt transportați într-o lume unde totul se decide prin jocuri. Este plin de culori vibrante și are un umor inteligent.
3. Overlord
Un jucător rămâne blocat într-un MMORPG ca personajul său de joc, un vrăjitor puternic. Anime-ul explorează teme de putere și control în lumea jocului.
4. Re
- Starting Life in Another World
Deși nu este un joc video, protagonista are abilitatea de a reveni în timp de fiecare dată când moare. Este o poveste captivantă, cu multe întorsături.
5. Sword Art Online: Alternative Gun Gale Online
Un spin-off al SAO, centrat pe un alt joc (Gun Gale Online). Are o poveste diferită, dar păstrează aceeași atmosferă.
6. The Rising of the Shield Hero
Un alt anime isekai, în care protagonistul este invocat într-o lume fantastică ca un erou care folosește un scut. Este o poveste despre răzbunare și dezvoltare personală.
7. Death March to the Parallel World Rhapsody
Un programator rămâne blocat într-un joc video, unde se trezește cu abilități extraordinare și trebuie să navigheze prin această lume nouă.
8. Accel World
Scris de același autor ca SAO, acest anime se concentrează pe un joc VR care îmbunătățește abilitățile utilizatorilor și explorează teme de dezvoltare personală.
9. Grimgar: Ashes and Illusions
O abordare mai realistă a genului isekai, în care un grup de oameni se trezește într-o lume fantastică și trebuie să învețe să supraviețuiască.
10. The World God Only Knows
Urmează un jucător profesionist de dating sim care trebuie să "salveze" fete din lumea reală, folosind abilitățile sale din jocuri.
Sper că aceste sugestii îți vor oferi câteva opțiuni interesante de vizionare! Dacă ai nevoie de mai multe informații despre oricare dintre ele sau alte sugestii, nu ezita să întrebi!