De obicei tuturialele si clipurile amuzante ma atrag pe mine ca si consumator de divertisment, dar poti de asemenea sa faci diverse incercari de diverse tipuri de videoclipuri, la care sa le monitorizezi activitatea si sa faci o statistica.Dar o idee excelenta ar putea fi un jurnal local de stiri, gen jurnal pe cartier/oras. majoritatea ti-ar urmari creatiile.
Tutoriale si clipuri cu minecraft/battlefield/LOL(league of legends) astea sunt cele mai populare si daca ai timp mai fa si parodii
Incepe cu un let's play...(un joc cunoscut) si dupa fa un vBlog dupa vin oameni cu idei si de acolo continui tuFunda?
Buna! Eu spre exemplu apreciez foarte mult videoclipurile care se bazeaza pe viata, care iti patrund in inima si te pune pe ginduri.In fine, multe persoane apreciaza clipurile amuzante, care stirnesc hazul, eu mai stiu daca ai talent si poti face "o piesa de teatru"..De ce nu? Ei bine, important cred eu ca daca tot esti cointeresat ia si-ti scoate talentul tau necunoscut!(poate poti face bucate, diferite lucrari interesante, poti cinta..etc.)Succes!
anonim_4396 întreabă:
Dhhyyyy întreabă: