Fugi la dentist nu te mananca iti face o injectie cu un Ac, care se indoaie cum vrei tu si nici macar nu o sa simti nici intepatura nici ac nici nimic o sa fii doar amortit/a si atat. Sa nu iti fie frica ... acu 3 saptamani am scos una du-te linistit/a
Deschide usa, leaga maseaua cu o ata de clanta usii si apoi tranteste usa, sigur iese! Succes!
Salut, pai daca ti se clatina o masea de citeva zile e nevoie sa te duci la dentist, caci nu ai de ales.Mai bine citeva ore rezisti la dentist decit sa stai zile intregi si sa suferi de durere.
Salut.Pai daca nu vrei sa te duci la dentist incearca sa o tragi cu mana sau leaga o ata de masea si pe urma trage tare
Singura varianta, dar cea mai sigura, este sa mergi la stomatolog. Fara frica!
O poti misca tu mai mult si asa o sa cada singura.eu mi-am scoas aproape toti dintii singura pentru ca nu vroiam sa ma duc la dentist..incearca sa o scoti miscando mult.
Du-te la dentist! Iti face o injectie cu un ac de 2 cm si dupa aia tio scoate si nu simpti nimic! Eu am fost la Onesti si mi-am scos doua masele si nu m-a durut de loc.Acea stomatologie este langa casa de cultura! Bafta!
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: