Nu e vorba de cum iti merge mai bine, ci de siguranta fisierelor tale. Nu stiu ce hard ai, da ar fi indicat sa ai o partitie C (pentru windows) de 40-50Gb si una D pentru restul fisierelor importante (poze, filme, muzica, jocuri, fisiere pentru scoala/serviciu etc.), iar atunci cand se intampla ceva cu windows-ul tau sa formatezi doar partitia C si sa-l reinstalezi fara sa pierzi fisierele importante.
Pc-uri cu o partitie am vazut doar la pc-urile/laptop-urile cu Windows preinstalat.Cel mai bine e sa ai de la 2 in sus ( eu am avut si 4).In partitia C se tine Windowsul impreuna cu celelalte programe, iar in D tii muzica, jocuri, poze, filme, kiturile programelor, documente etc.
Pai recomandabil ar fi 2 deoarece intr-un-a tii windowsul si programle (C) iar in cealalta tii jocurile muzica pozele si asa nu se incurca dar acum poti sa le faci cum vrei tu
Pentru ca in cazul reinstalari windowsului fromatezi doar C(1din partitii) si ramai cu toate datele salvate in cealalta.
In C sunt instalate programele si in E iti pui tu tot ce vrei
nu exista un calculator normal care sa aiba 1 toate au 2 sau mai multe
Pai e bine sa ai 2 partitii pentru a-ti putea pune toate programele necesare in a-2-a partie si in prima partitie sati instalezi windowsu daca ai numai o partitie cand reinstalezi windowsu ti se sterge tot. este alegerea, nu merge mai bine cu 1 sau 2 partitii tot asa merge!
Salut,uite de ex eu am o partitie C:\ pe care am Windowsul si una D:\ pe care imi tin toate datele...cred ca asa e cel mai bine. Daca pui 2 nu merge nici mai bine si nici mai rau. Dupa parerea mea e mai bine cu 2 partitii pentru ca pe una ti Windowsu si p alta datele... daca ai numai una cand instalezi windows tot ce ai pe partitie dispare!