| AdelinDeRomania a întrebat:

Nu ştiţi o metodă mai eficientă de a învăţa la unele materii de la şcoală? Ca de exemplu istoria..sau Vechiul Testament. Mulţumesc!

4 răspunsuri:
| andreimazureac a răspuns:

Eu invatam mai usor daca vorbeam cu voce tare.sau sa-mi fac o schema cu cuvintele cheie din ce invat, cuvintele importante care o sati amintesti mai usor.

| BlockBuster2013 a răspuns:

Frate, religia e o materia secundara. Las-o deoparte. Pur si simplu iti rezervi mai mult timp pentru invatat, si incearca sa nu inveti mecanic, sa-ti dau un exemplu :
Daca te intreaba la geografie : ce e ecuatorul?
Tu stii ce e, dar uiti. De exemplu, eu am asociat ecuatorul cu cureaua de la pantaloni, ca sunt amandoua in cerc, stii. Improvizeaza!

| AdelinDeRomania explică (pentru BlockBuster2013):

Man..eu am dat la teologie şi religia e baza. avem foarte multe materii la care trebuie să tocim mult...şi profu' de Vechiul si Noul Testament vrea să zicem cu aceleaşi cuvinte. dacă ne enumeră nu ştiu ce cărţi sau elemente..sau ditamai şiru'.ce fac? De obicei nu mă încadram să învăţ la fiecare materie..sau doar aveam o mică idee..am stat si o oră jumate' sa învăţ o lecţie şi apoi nici măcar titlul nu mi-l mai aminteam.

| AdelinDeRomania explică:

Ai dreptate da' profu' vrea să spunem cu aceleaşi cuvinte.şi ce să fac dacă eu sunt la Seminar la Tulcea în clasa a noua.o să vă încerc metodele, eu până acum citeam aceeaşi propoziţie de sute de ori şi nu mai reuşeam nimic.