| HellBlade a întrebat:

Salut pai povestea mea este cam asa: Am un profesor de muzica care vrea sa se faca preot si chesti din astea si se cam enerveaza repede am conversat ceva cu el si mi se pare de treaba totusi nu stiu cum sa ma apropii de el. El e suparat si vrea sa ne asculte pe toti(eu sunt primul la catalog). Va rog dati-mi idei cum sa ma "imprietenesc" cu el. Este profesor dar nu are autoritate asa mare.

4 răspunsuri:
| HelpMeNow a răspuns:

Invata. nu prea ai ce face. nu este un copil, este un profesor si stie ce face si din ce cauza face... doar nu face doar din nervi... in al 2-lea rand nu ai putea sa ii faci cadouri pentru ca si-ar da seama ca vrei sa "il cumperi" si s-ar enerva mai tare, singurul lucru pe care poti sa il faci este ori sa chiulesti ori sa iti inveti

| ItachiUchiha a răspuns:

Fii atent stai pe langa el si converseaza cu el cat timp merge el la cancelarie asa o sa va mai cunoasteti putin, incearca sa ei note cat mai bune ca sa nu se supere, iti dau un exemplu daca roaga pe cineva sa se duca intr-un anume loc oferate tu asa o sa te creada foarte harnicsi vei fi favorizat de profesori tai.

Noroc!

| HellBlade explică:

Da sprinter dar problema e ca n-am ce sa invat nu ne preda nimic tipa la noi. SI de odata i-a venit si a zis data viitoare ascult din toata materia.Nu vreau sa chiulesc si nu ma intreseaza ca iau o nota proasta dar problema e nu imi place ca un profesor sa aiba o parere proasta despre clasa noastra vreau sa ii schimb starea si stiu ca se poate... am vzt asta

| lolylolytroly a răspuns:

Ca sa poti sa ai o relatie mai buna cu un profesor, trebuie sa inveti la materia lui si sa ai note mari.asta le place lor.mama mea este profesor pedagog si ii simpatizeaza pe copiii care invata.Nu trebuie neaparat sa faci cine stie ce, ca doar nu te faci prietenul lui.Atata este nevoie, invata bine si atunci ii va placea de tine