anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut prieteni, am avut un accident de circulatrie soldat cu ucidere dinculpa si de 2 ani am permisul suspendat(nu anulat),am inteles ca daca platesc necropia se grabeste procesul, asa o fii are cineva idee?

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Stai ma pieton ca esti pericol public.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Rasuns de 10+

| canazar94 a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Prietene ma ta stie ca esti prost? mi-a sarit in fata masinii tartariuciule, ce drc lasati comentarii aiurea, se vede ca nu aveti de munca si latrati pe toate site urile

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu exista "necropie". Banuiesc ca te referi la necropsie, ceea ce inseamna autopsie.
Autopsia a fost facuta imediat dupa accident si plata ei n-are nici o legatura cu durata procesului.
Sunt de parere ca, daca esti vinovat, puteai sa inchei un acord de recunoastere a vinovatiei, se termina mult mai repede procesul.
In orice caz, daca esti condamnat definitiv, permisul de conducere va fi anulat.

| canazar94 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Da,necropsie,am mancat s-ul, mi-a sarit in fata masini pe un loc nepermis pentru ea, deci nu era pe trecere sau trotuar. oricum nu prea are sens ce ai scris...

| Ioandelasal a răspuns (pentru canazar94):

Ce nu are sens?
Am spus ca DACA esti vinovat si nu CA esti vinovat, aceasta o va stabili cercetarea penala si instanta de judecata, daca ajungi la proces.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Nu are treaba una cu alta.
Suspendat? Daca esti vinovat de accident nu are cum.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu inteleg de ce te grabesti, ca oricum nu vei mai primii permisul inapoi, ala va fi "suspendat" pe veci, dupa un asemenea accident.