| WhiteShadow238 a întrebat:

Salut prieteni! Sunt disperat am formatat un laptop si am bagat mufa de la internet in el si tot nu ma pot conecta ce trebuie sa fac i-am sunat pe cei de la internet si au zis ca ei nu se ocupa cu formatarea ca este problema mea si ca trebuie sa instalez driverele de pe CD dar eu am formatat laptopul la un prieten si el nu mai este deci cum ma puteti ajuta? ce drivere imi trebuie?
ziceti-mi pas cu pas daca se poate si nu imi ziceti ceva de genu ( Daca nu ai internet cum ai postat intrebarea? ) intrebarea este pusa de pe celalalt laptop deci ajutati-ma PLS
( DAU FUNDA big grin )

Răspuns Câştigător
| asko a răspuns:

Cauta pe google pe site-ul producatorului (de laptop e vorba) modelul pe care il ai, ar trebui sa gasesti acolo driverele necesare

| WhiteShadow238 explică (pentru asko):

Multumesc asco si multumesc si lui coste1 dar apropo cum se numeste desenul cu cele 2 animale din avatarul tau parca le vedeam cand aveam 4 ani laughing si as vrea sa le revad pentru ca le-am mai cautat dar fara raspuns laughing :X

| WhiteShadow238 explică (pentru asko):

Multumesc asko si multumesc si lui coste1 dar apropo cum se numeste desenul cu cele 2 animale din avatarul tau parca le vedeam cand aveam 4 ani laughing si as vrea sa le revad pentru ca le-am mai cautat dar fara raspuns laughing :X

5 răspunsuri:
| costel121 a răspuns:

Pasuri:

Prima metoda

1.Instaleaza windows pe laptop(windows 7, Vista, XP)
2.Instaleaza driverul de pe cd sau cautal pe internet al placii de baza.
3.Instaleaza driverul placii video
4.verifica placa de retea
5.Ar trebui sa-ti mearga netul

A doua metoda e mai simpla da te costa bani.

Du-te cu laptopul la un service sa iti puna tot ce iti trebuie pe el