Eu cunosc un baiat care acum e politist, dar a facut un liceu teoretic. Cand a trebuit sa dea probele la academie, s-a antrenat zilnic ore intregi, ca sa-si intre in forma Daca nu facea asta, n-ar fi reusit. Eu zic asa, daca vrei sa ajungi militar, trebuie sa te antrenezi de pe acum, zilnic, cat poti tu de mult, indiferent de liceu, pentru ca mai tarziu sa-ti fie usor la recrutare, sau cum s-o numi ) Nu ma pricep la denumiri ) In fine, ai inteles ce-am vrut sa zic Multa bafta in continuare si sa nu renunti niciodata la visul tau, sa lupti mereu pentru a-l indeplini:*!
In primul rand trebuie sa fii barbat adevarat frate,nu un cacalici de ala ce sta toata ziua la pc,trebuie sa faci liceul militar(cel mai bun e ala de la Bucuresti), si trebuie sa fii si inteligent, incearca si tu sa fii mai "salbatic" mai barbat, sa fii in stare sa tii in mana un ak47, nu sa iti cada din mana atunci cand tragi cu el, deci asta inseamna sa te pui pe treaba.
Fac inot de 2 ani, am o conditie fizica destul de buna pentru varsta mea.
Chiar vreau sa fac asta.
Pai trebuie sa ai si o fire dura si putin cam nemiloasa, totusi singurul liceu este cel militar.
Da, conteaza. Ai putea sa faci un liceul cu profil sportiv pentru a te antrena mai bine, si pentru a lua cu brio probele la care esti supus la militarie/politie .
Fac inot de 2 ani, am o conditie fizica destul de buna pentru varsta mea.
Un liceu normal nu se poate?
Ok, multumesc, dar eu nu vorbesc de politie.
Eu cunosc un baiat care acum e politist, dar a facut un liceu teoretic. Cand a trebuit sa dea probele la academie, s-a antrenat zilnic ore intregi, ca sa-si intre in forma Daca nu facea asta, n-ar fi reusit. Eu zic asa, daca vrei sa ajungi militar, trebuie sa te antrenezi de pe acum, zilnic, cat poti tu de mult, indiferent de liceu, pentru ca mai tarziu sa-ti fie usor la recrutare, sau cum s-o numi ) Nu ma pricep la denumiri ) In fine, ai inteles ce-am vrut sa zic Multa bafta in continuare si sa nu renunti niciodata la visul tau, sa lupti mereu pentru a-l indeplini:*!
Dannnny întreabă: