anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema mea e destul de des intalnita.Si as vrea sa vad ce optiuni as avea pentru a rezolva asta. Am facut si eu 10 clase, apoi am renuntat. Am 19 ani, in martie fac 20. Este prea tarziu daca as continua studiile de la anul?(voi avea 20 de ani). Si ma gandesc sa continui studiile de la anul in Anglia. Astept raspunsuri sincere si serioase! Nu raspunde-ti daca nu stiti nimic despre genul asta de problema! Multumesc

6 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Poți să le faci fără probleme. Știu oameni care-și termină liceul la 40 de ani. Poate așa vei reînvăța și tu că „răspundeți" se scrie legat aproape mereu.

| NewLife18 a răspuns:

Niciodata nu este prea tarziu pentru scoala, eu iti urez multa bafta la SCOALA indiferent unde vei urma urmatoarele cursuri.In viata sa ajungi mare iti trebuie scoala(un sfat prietenesc)

| améliee a răspuns:

Inca nu e prea tarziu. Daca mai amani, s-ar putea sa-ti vina greu sa reiei viata scolara, cu tot ce prespune (teme, invatat etc). Desigur, nimic nu-i imposibil, dar acum cat esti tanara e bine sa studiezi.

| LikeMe a răspuns:

Poti sa le continui dar e mai greu deoarece cealalta materie ai uitat-o si trebuie sa te obisnuiesti bafa

| هوراس a răspuns:

Pai eu zic ca nu e niciodata prea tarziu... asi zice sa incepi din nou studiile. succes. a si anglia e foarte ok. sper ca te-am ajutat

| sandrika12 a răspuns:

Si eu zic la fel! mereu poti sa faci scoala! chiar si pe la 30. unii dau bacul.dar, bafta! a da ...uitasem.nu te mai lasa! scoala e cea mai importanta! bafta!