| Aly07 a întrebat:

Salut happy
Sa va explic, deci abonamentul meu a expirat si nu stiu daca sa-l prelungesc sau sa-mi i'au o cartela, voi ce ziceti? ce ar fi mai convenabil ( cu argumente va rog ). Daca vreau sa prelungesc abonamentul, dar sa schimb optiunile intr'altele mai ieftine ma costa ceva?
Multumesc mult celor care ma ajuta!

4 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Ia-ti cartela...

| Addaaa99 a răspuns:

Buna, si eu am avut abonament pe orengi si eu una spun ca este mai convenabil pe cartele deoarece cand iti trebuies minute fugi pana la magazin si iti ei o cartele decatii euro vrei( si de catii bani ai ).
Asa pe abonament ca ai sau nu banii trebuie sa platesti, si platesti si mai mult; d.
Ok asta este parerea mea.
Fundita? multumesc.

| andreikol a răspuns:

Eu zic sa iti iei o cartela, ptc. nu vei mai platii nimic si e de o mie de ori mai convenabil

| newperson4him a răspuns:

Buna! Si eu am avut abonament, imi venea in fiecare luna vre`o 50 de lei si aveam vreo 50 minute si sms. La inceput iti vin mici facturile dar dupa...whistling. Eu zic ca e mult mai rentabil pe cartela, sunt foarte mult obtiuni. De ex cu o cartele de 5 euro (vreo 27 lei), iti bagi o optiune cu 500 min si 500 sms). Nu mi-as mai face niciodata abonament, nu se merita.parerea mea, dar tu alegi!winking