Va trebui sa ceri rezilierea contractului(nu anularea, sunt doua lucruri diferite din punct de vedere juridic). Citeste contractul si vezi cum se face si despagubirea ce va trebui sa o platesti. De asemenea trebuie sa anunti pierderea.
Cred că îl poţi anula sau poţi merge la cei de unde ai abonamentul şi dacă telefonul tău avea ip, atunci ţi-l poţi găsi.
Cred ca avea ip adica nu stiu. Era smartphone si avea si GPS...
Cel mai bine mergi la poliţie şi ei îţi vor da voie să mergi la cei de unde ai telefonul şi să-ţi vezi ip-ul. Sau prima dată mergi la cei de la care ai telefonul şi îi întrebi dacă are ip sau ce îi trebuie să-l localizeze. Baftă!
Mergi la cei de la reteaua de telefonie mobila si le spui. Acestia blocheaza cartela respectiva si iti vor da una noua, cu acelasi numar, in continuarea abonamentului.
Daca ai pierdut telefonul primul lucru suni la informatii de pe alt numar din aceeasi retea si ceri suspendarea temporara a numarului pana iti cumperi alt sim cu acelasi numar.
Din cate stiu dupa IMEI se gaseste telefonul nu dupa IP
Nu iti anuleaza abonamentul decat daca platesti restul de luni din cei 2 ani. Daca ar merge asa usor toti "ar pierde telefoane" si tu cred ca nu ai pierdut nimic ca ai inceput cu "sa zicem"
Pai de fapt mi-a fost furat da...
Buna, eu am fost in situatia de a mi se fura telefonul { din nefericire era cu abonament } in fine am fost la politie si dupa la cei de unde am luat telefonul, ghici ce mi s-a spus : Ne pare rau ca vi s-a furat telefonul dar poftiti {a intins mana in care avea un plic, si ghici ce era ..era o cartela cu exact acelasi numar } a zis ca nu poate ea sa inchida abonamentul pentru un telefon ...ete fleosc ..deci in concluzie nu, nu cred ca poti inchide abonamentul. succes!
Da, se poate dar ai o clauza in contract pe care o vei plati la inchiderea abonamentului.
Problema este ca daca anulezi abonamentul va trebui sa il platesti pentru 2 ani...(la Vodafone)