Salut, se poate aproba în România viza V de non-imigrant pentru cei ce pleacă pentru prima oara și viza de lucru E3 sau c5 cei care ați mai fost în SUA? Va rog puteți sa îmi spuneti?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Dupa cum ai formulat intrebarea, nu te poate ajuta nimeni, fiindca nu ai stiu sa te exprimi ca sa ceri ceva clar.
Ma rog, ce voiam sa-ti spun este ca nu ai sansa sa emigrezi in America, fiindca nu aduni punctajul necesar, neavand calificarile necesare si nici milioane de dolari ca sa ti se deschida orice usa.
Stiu ca vrei, dar trebuie sa muncesti enorm, sa faci o facultate, sa ai calificari inalte, ca sa ai valoare pentru ei si sa te primeasca. Vorbesc din propria-mi experinta, locuind de 30 de ani in occident si avand dubla cetatenie.
Vizele de emigrare s-au schimbat si momentan sunt oprite din cauza pandemiei.
Intra pe site-ul Guvernului American si gasesti acolo toate tipurile de vize si cerintele lor obligatorii!
Fii mai clar!
Ce cetatenie are persoana care vrea sa intre in Romania?
Un Roman de exemplu nu are nevoie de viza ca sa traiasca si sa munceasca in Romania si nici intr-o alta tara, care-i membra UE. Ca cetatean roman poti merge fara viza in toate tarile Uniunii europene, iar in celelalte numai cu viza!
Ce cetatenie are cel care vrea sa plece la lucru in America? fiindca are musai nevoei de viza de munca luata numai daca si-a gasit un job pe masura profesiei si educatiei.
Ce grad de invatamant are: facultate, masterat, doctorat, olimpic, vip sau este expert intr-o profesie ultra cunoscuta si poate dovedii cu diplome si certificari, gradul foarte inat de profesionalism?
Practic nu m-ai ajutat cu nici un răspuns eu ca roman nu vreau plimbare în SUA cu viza b2 vreau sa emigrez acolo sa îți poți face un viitor mai bun ca să poți ramane pentru tot deauna acolo tu ca persoana ca în România nu se poate face nimic nici școlile nici munca nu te poate ajuta chiar dacă ești cetățean roman sa poți pleca în America de Nord sa stai acolo
Bun atunci spune-mi tu mie cum de uni roamani sunt acolo ca mulți nu spun șmecheria în ziua de azi cum au imigrat ca uni nu toți și țiganii și roamani nu poți sa ii numești pe toti ca trebuie bac sau o facultate sau universitate ca să arăți ca ai ca nu toți zic cum zici tu mai sus da acum cine știe poate și vorba ta da sunt multe modalități
Dupa cum ai formulat intrebarea, nu te poate ajuta nimeni, fiindca nu ai stiu sa te exprimi ca sa ceri ceva clar.
Ma rog, ce voiam sa-ti spun este ca nu ai sansa sa emigrezi in America, fiindca nu aduni punctajul necesar, neavand calificarile necesare si nici milioane de dolari ca sa ti se deschida orice usa.
Stiu ca vrei, dar trebuie sa muncesti enorm, sa faci o facultate, sa ai calificari inalte, ca sa ai valoare pentru ei si sa te primeasca. Vorbesc din propria-mi experinta, locuind de 30 de ani in occident si avand dubla cetatenie.
Vizele de emigrare s-au schimbat si momentan sunt oprite din cauza pandemiei.
Intra pe site-ul Guvernului American si gasesti acolo toate tipurile de vize si cerintele lor obligatorii!
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.97.217) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro