Dupa cum ai formulat intrebarea, nu te poate ajuta nimeni, fiindca nu ai stiu sa te exprimi ca sa ceri ceva clar.
Ma rog, ce voiam sa-ti spun este ca nu ai sansa sa emigrezi in America, fiindca nu aduni punctajul necesar, neavand calificarile necesare si nici milioane de dolari ca sa ti se deschida orice usa.
Stiu ca vrei, dar trebuie sa muncesti enorm, sa faci o facultate, sa ai calificari inalte, ca sa ai valoare pentru ei si sa te primeasca. Vorbesc din propria-mi experinta, locuind de 30 de ani in occident si avand dubla cetatenie.
Vizele de emigrare s-au schimbat si momentan sunt oprite din cauza pandemiei.
Intra pe site-ul Guvernului American si gasesti acolo toate tipurile de vize si cerintele lor obligatorii!
Fii mai clar!
Ce cetatenie are persoana care vrea sa intre in Romania?
Un Roman de exemplu nu are nevoie de viza ca sa traiasca si sa munceasca in Romania si nici intr-o alta tara, care-i membra UE. Ca cetatean roman poti merge fara viza in toate tarile Uniunii europene, iar in celelalte numai cu viza!
Ce cetatenie are cel care vrea sa plece la lucru in America? fiindca are musai nevoei de viza de munca luata numai daca si-a gasit un job pe masura profesiei si educatiei.
Ce grad de invatamant are: facultate, masterat, doctorat, olimpic, vip sau este expert intr-o profesie ultra cunoscuta si poate dovedii cu diplome si certificari, gradul foarte inat de profesionalism?
Practic nu m-ai ajutat cu nici un răspuns eu ca roman nu vreau plimbare în SUA cu viza b2 vreau sa emigrez acolo sa îți poți face un viitor mai bun ca să poți ramane pentru tot deauna acolo tu ca persoana ca în România nu se poate face nimic nici școlile nici munca nu te poate ajuta chiar dacă ești cetățean roman sa poți pleca în America de Nord sa stai acolo
Bun atunci spune-mi tu mie cum de uni roamani sunt acolo ca mulți nu spun șmecheria în ziua de azi cum au imigrat ca uni nu toți și țiganii și roamani nu poți sa ii numești pe toti ca trebuie bac sau o facultate sau universitate ca să arăți ca ai ca nu toți zic cum zici tu mai sus da acum cine știe poate și vorba ta da sunt multe modalități
Toti care au emigrat au scoli "inalte" sau profesii care se cauta, au ceea ce America a avut nevoie si le-a deschis usa., sa-i primeasca.
O alta varianta demigrare usoara si rapida este sa fii milioabr in dolari si atunci esti primit cu bratele deschise.
Dupa cum ai formulat intrebarea, nu te poate ajuta nimeni, fiindca nu ai stiu sa te exprimi ca sa ceri ceva clar.
Ma rog, ce voiam sa-ti spun este ca nu ai sansa sa emigrezi in America, fiindca nu aduni punctajul necesar, neavand calificarile necesare si nici milioane de dolari ca sa ti se deschida orice usa.
Stiu ca vrei, dar trebuie sa muncesti enorm, sa faci o facultate, sa ai calificari inalte, ca sa ai valoare pentru ei si sa te primeasca. Vorbesc din propria-mi experinta, locuind de 30 de ani in occident si avand dubla cetatenie.
Vizele de emigrare s-au schimbat si momentan sunt oprite din cauza pandemiei.
Intra pe site-ul Guvernului American si gasesti acolo toate tipurile de vize si cerintele lor obligatorii!
VMC întreabă: