| dragosbengosul a întrebat:

Salut spuneti-mi va rog cat costa o placa video 2 gb si o placa ram 1 gb sigur pretul din magazin... funda o primeste sigur cel mai bun raspuns si cel mai rapid....si va rog frumos spuneti-mi jocuri masini care cer 1 gb ram si placa video 1 gb sau mai putin. FUNDA

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Depinde de placa video ca sunt o gramada de modele cu 1gb si 2gb. Nu numai memoria conteaza ci si frecventele latimea de banda racirea etc. http://www.emag.ro/......77/last/f1

dupa cum vezi cea mai ieftina cu unGB este la 100RON dar sunt modele cu 1gb la 1200RON. La fel si cu 2GB sunt modele la cateva sute de ron si pot ajunge la 4000RON.

Parerea mea documenteaza-te bine inainte sa alegi o placa video mai ales daca vrei performanta in jocuri ca dupa aia o sa te plangi ca nu-ti merg jocurile. te pot ajuta daca vrei.

| dragosbengosul explică (pentru Nickname1890):

Cum ma poti ajuta?

| Nickname1890 a răspuns (pentru dragosbengosul):

Sa-ti alegi placa potrivita tongue

Pai jocuri nu-mi spui?

Nu am cum sa-ti spun ce jocuri merg si ce jocuri nu. Ti-e clar ca daca alegi placa cu 1Gb la 100RON pe ea nu va merge mai nimic... iar pe cea la 1200RON rulezi Crysis 2 aproape in detalii maxime. Deci e relativ. Jocurile au si ele setari de grafica detalii etc. Daca le scazi vor merge si pe placi mai ieftine daca le dai la maximum si ai monitor Full HD ai nevoie de cea mai scumpa placa ca sa il duci fluent.

Jocuri bune sunt o gramada depinde ce vrei: Max Payne 3; Skyrim; MassEffect 1, 2 si 3, Assassin's Creed, Crysis 1 si 2, Battlefield 3, Call of Duty toata seria. etc.

Mai bine spune-mi ce calculator ai suma maxima pe care vrei s-o dai pe o placa si poate iti recomand ceva.

Pai acum am placa 1 gb si ram 1 gb ce jocuri faine masini...lupte.imi merg am procesor Intel 2, 7 dual core windows vista -ce jocuri merc pe asta? si am buget limitat in care trebuie sa fie ramii si placa... ajuta-ma!

Nu pot sa-ti spun eu ce jocuri merg, dar intra aici scrie jocul care te intereseaza si iti spune daca il poti rula sau nu. http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

Multumesc mult

9 răspunsuri:
| DannyNick a răspuns:

Placa video :350 una DDR3
RAM:30-44 Ron
Jocuri masini: Toata gama NFS big grin

| petryca92 a răspuns:

Vreo 3-5 mil