| iuli1616 a întrebat:

Spuneti-mi va rog cum pot fi contactati cei de la amazon.com? Am avut o luna gratuit serviciul amazon prime dupa care mi-au luat automat 99 USD plata pentru abonament de un an. Cum imi pot recupera banii?

Răspuns Câştigător
| Vraciu2016 a răspuns:

Mergi la Manage Prime Membership si dau click pe End membership.

"...Paid members who haven't used their benefits are eligible for a full refund. You can't receive a refund if any of the household members have placed an Amazon Prime eligible order."

Daca nu te-ai folosit de Amazon Prime dupa ce ti-au fost luati banii poti sa-i ceri inapoi.

Data viitoare sa stii ca astea cu Amazon, Apple Music, Play Music, daca ti-ai activat contul si ai un "free trial", poti sa dai cancel si abonamentul va ramane pana expira. :)

Poate te ajuta si asta: https://www.amazon.com/gp/help/contact-us/general-questions.html?skip=true

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai pe undeva prin cont un formular de contact pentru serviciile Prime. Le scrii acolo si intrebi de procedura de refund.

| blAster85 a răspuns:

Banii nu cred ca-i poti recupera, doar sa treci la cont standard, mi se pare mult cat ti-au luat.ai sectiunea contact pe undeva si trimite-le un mail.