Stai linistit cand tie iti afiseaza in bord ca mergi cu 57 km/h in realitate ai cam 54 km/h, testat cu GPS profesional
Nu se aplica la toate masinile
Ba da la toate, asa au lasat producatorii o marja de eroare, nu conteaza daca vb de dacia 1300 sau de ultimul model de bentley
Cred ca acel GPS profesional, nu este atat de profesional, in gasca mea de prieteni am testat 3-4 masini de diferite firme.Si cat aveau un bord, atat aveau si in radarul de politie.Ca unii politisti te iarta si altii nu, e partea a doua.
Faptul ca au o marja de eroare e una. Dar nu toate o au pe aceeasi. Iti sugerez sa si conduci mai mult de o masina inainte sa iti dai cu parerea despre toate.
Iti sugerez sa nu insinuezi aiureli, nu ai condus tu masini cate am detinut eu crede-ma
si toate au aceasta marja de eroare poate nu de 3 km/h unele mai mult altele mai putin, DAR toate o au, asta am si zis
@Simpatik (din moment ce ai scris si raspuns si mi-ai dat si mesaj privat inainte de ignore, sunt convinsa ca esti suficient de disperat sa te intorci la intrebare si tot o sa vezi ce am scris):
"cand tie iti afiseaza in bord ca mergi cu 57 km/h in realitate ai cam 54 km/h, testat cu GPS profesional"
Asta ca sa (re)vezi ce ai zis. Daca nu ai fost in stare sa exprimi in scris CE AI VRUT sa zici si a iesit altceva, nu e vina mea. Mai pune mana pe o carte si poate data viitoare ai mai mult succes. In rest, daca tu stii deja cate masini am condus eu ca sa faci comparatii, te las sa te dai mare si tare pe TPU...macar aici sa fii. Din dorinta asta de a te afirma in mediul online reies multe depre viata ta in afara acestui mediu.
P.S. Data viitoare jigneste-ma public, nu da mesaj privat, ca sa iti vada toata lumea si nivelul de educatie...ca de nivelul de trai, ne-ai cam lamurit.
Poti sa mai vezi reply-ul cuiva dupa ce-ti da ignore?
Din cate am observat, daca dai tu ignore, nu mai vezi dupa, dar daca iti da el/ea, inca vezi tot ce scrie. Dar habar n-am cum functioneaza exact ca unora le vad raspunsurile/intrebarile pe site in continuare si cand le dau eu ignore.
Anyway, pentru curiosi intotdeauna exista optiunea de "log out"
Daca retin bine s-a eliminat din lege acea marja de 10 km peste limita de 50km/h in localitate si se poate sanctiona si depasirea cu 1 km.