Da (eu) stiu! Deci : te duci la setari --> setarile contului--> Securitate--> (Jos) Dezactiveaza-ti contul (scrie cu albastru) si Voila!
P.S. Il poti reactiva daca doresti, dar daca il vrei sters definitiv, nu mai intra pe el timp de 2 saptamani!
FUNDA?! big grin
Se poate doar dezactiva!
ASA
Deci mai întâi Setările contului ----->Securitate----->Dezactivează contul------> Scrii un cod şi atât
Da (eu) stiu! Deci : te duci la setari --> setarile contului--> Securitate--> (Jos) Dezactiveaza-ti contul (scrie cu albastru) si Voila!
P.S. Il poti reactiva daca doresti, dar daca il vrei sters definitiv, nu mai intra pe el timp de 2 saptamani!
FUNDA?!
Pai dai pe sagetica la setari, apoi dai la securitate si jos de tot e Dezactivează-ţi contul... si dai acolo si gata. vezi sa nu iti para rau. dupa poti in 2 sapt sa il mai activezi apoi nu mai merge.
Ti-l poti doar dezactiva, dai lasetari unde este securitatea si dai pe dezactiveaza contul.
Dai sus in dreapta la setari si dai pe ''Setarile contului" si apoi la 'Securitate''si iti apare jos : dezactivare cont.
Setări de securitate -> dupa dai in stanga sus securitate iar jos scrie dezactiveaza-ti contul!
catalin542000 întreabă: