anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca poate o sa spun ceva ridicol dar nu am prieteni!
Si chiar daca am avut ei mau folosit si, mau respins!
La fel ca si familia mea nu ma baga nimeni in seama nici acasa nici la scoala,
Toata ziua pling ma gindesc la moarte!
Simt ca veata mea nu mai are sens!

3 răspunsuri:
| loveyouidiot a răspuns:

Stai calma si incearca sa vezi lucrurile din alta perspectiva...e destul de greu sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga si sa te accepte asa cum esti. Poate ca este mai bine ca esti singura decat sa ai langa tine niste oameni nepotriviti, alaturi de care ti-ar fi mai rau. Incearca sa vorbesti cu parintii tai, ei orice ar fi, chiar daca poate uneori nu simti asta, te observa si vei fi intotdeauna cea mai importanta pentru ei. Incearca sa fii mai vesela, mai optimista, sa zambesti mai mult, poate asa iti vei gasi persoanele potrivite. Succes!

| purplestar9494 a răspuns:

Incearca sa comunici cu parinti tai si sa incerci sa aveti o relatie cat se poate de deschisa si in privinta prietenilor incearca sa alegi persoanele care intr-adevar merita si in care sa ai incredere mai bine un prieten bun decat o mie falsi happy Sa fugi de probleme si sa te gandesti la moarte nu este o solutie, trebuie sa fi tare si sa iti infrunti problemele intotdeauna cu capul sus happy

| ionutbossdeboss a răspuns:

Pai intreaba pe familia ta de ce e suparata pe tine si la prieteni e mai greu dar incearca sa fii pretenoasa, deschisa si poate in curand o sa ai o multime de prieteni