| AlbertIonut a întrebat:

Salut, Sunt Albert! Am o mare problema cu un joc! cred ca il stie toata lumea, se numeste Mortal Kombat, mai exact Mortal Kombat Trilogy. L-am luat de pe net, l-am instalat, toate bune si frumoase, pana intru in joc si ma da afara! :-| este vorba cand aleg un luptator de acolo ma da imdiat afara.imi apare eroarea asta: "An privileged instruction was executed at adress 004d5f0c Click on OK to terminate the aplication"Ideea care e jocul in sine are 354 de MB (ma refer la setup ca mai sunt variante de cateva mega care sunt direct instalate si lipseste un fisier mai fac o paranteza (din cauza la acel fisier nu ai sunet cand te bati cu aia) asa merge, fara sunetele alea, dar eu vreau sa mearga 100% sa se auda tot jocul! Cred ca asta e farmecul unui joc... Tin sa precizez ca am mai vazut "instructiuni" cum sa il fac dar nu a mers, datea alta eroare...
care ma intelege mai bine si a mai trecut prin de-astea il rog sa ma ajute! happy happy happy Multumesc Mult! happy

1 răspuns:
| LoloSkate a răspuns:

EU JOC si mi s-a intamplat trebuie sa vezi unde scrie setari si dai oe toate alea pana iti merge corect.sau dai la,, send for our team '' si scrie problema ta si ti se v-a rezolva... fundita plss