Salut e posibil sa mai cresti dar nu prea mult 1 2 sau 3 centimetri din cauza genelor mostenite de la ambi parinti dar nu e un lucru rau e un lucru normal si nu trebuie sa te simti afectat de inaltimea pe care o ai e absolut normala
Eu dupa varsta de 16 ani m-am inaltat destul de mult, ajungand la 1.86. Eu zic ca nu trebuie sa fi ingrijorat, din crestere te opresti undeva la 21 de ani.
La varstra de 18 ani se opreste "cresterea"N.ai de ce sa iti faci griji! funda?
Eu cred ca vei mai creste dar ast, perioada in care baieti cresc este vara dar baieti cresc pana la 22 de ani iar fetele pana la 18.crede-ma stiu sigur. funda plizzzzzz
Parerea mea e ca e normal sa nu mai cresti la varsta ta. Nu te speria! Sunt unii si mai scunzi ca tine. Daca chiar te deranjeaza asta, poti face niste exercitii de inaltime. Succes!
Cresterea inceteaza abia dupa varsta de 20 de ani. sfatul meu:fa sport(baschet, innot), mananca sanatos si la timp, si vei creste. oricum, la varsta asta, esti destul de inalt.mult succes.
Cica...Daca nu faci sport des.pentru ca la sport te intinzi...si mai cresti cate un pic si tot. si eu facem sport foarte mult si m-am inaltat ff mult si eram apoape pintre primele si de cand nu mai fac sport am ajuns printre ultimele.
Dhhyyyy întreabă: