Sigur vei trece daca iti faci temele si esti atent la ora de matematica si chiar cu nota mai mare decat un 5.Primadata in calsa a 9a incepi cu celula care este un capitol destul de greoi, apoi cu genetica si cu regnurile.Biologia de 9-10 te ajuta foarte mult daca vrei sa dai la farmacie iar cea de 11-12 este bazata foarte mult pe anatomie si genetica te ajuta daca vrei sa dai la medicina.Iti zic eu ca va fi foarte faina biologia numai ca la inceput e cam aiurea cu celula si eu am terminat a 9a tot sn si am prins la mate tot un prof sever )
Ms foarte mult am mai pins curaj.Si pot sa fie cat de grea imi voi da silinta sa invat.
La mate vei avea note mici, dar sigur ve trece. Bacul, cel mai probabil, il vei lua cu o nota mult mai mare ca media ta la mate. Asta depinde de liceu cel mai mult. Biologia va deveni mult mai grea ca intr-a opta. Si chiar daca vei face biologie, daca nu vei avea un profesul prea bun nu vei invata nimic interesant, doar vei toci lucruri inutile si grele.
Ni nimic daca iau note mai mici doar sa imi iasa media.Si la biologie pot sa fie cat de greu nu am probleme cu invattul fiindca imi place si vreau sa invat.