| DrScheming a întrebat:

Sunt curios astazi pe domeniul angajarilor. Un om cand se angajeaza prima data, ce fel de documente sunt...formate sa zic asa? In sensul de taxe, pensie, asigurari etc. Practic vreau sa stiu cum este treaba asta de adult hehe. Sper ca am zis pe inteles, daca nu o sa reformulez. Multumesc!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu sunt formate documente. in momentul in care esti anagajat legal incepi sa platesti taxe la stat. singura chestie mai palpabila asa e pensia privata ogligatorie unde ti se deschide un cont

7 răspunsuri:
| Justme79 a răspuns:

Buna prima data îți trebuie : Copie după buletin, Certificat de naștere, Diploma cu ceea ce ai absolvit dar nu tot timpul este necesara. după aceea bineînțeles mai contează și pe ce post aplici șamd in funcție de toate aspectele acestea vei fi angajat happy!

| DrScheming explică (pentru Justme79):

Da, am uitat sa mentionez ca sunt total pe langa treburile legislative. De acea si intreb aici cum sta treaba, vreau sa fiu pregatit big grin

| Justme79 a răspuns (pentru Justme79):

Scuze am înțeles greșit întrebarea, oricum ți-a dat răspunsul corect userul Suntserioshappy!

| DrScheming explică (pentru Justme79):

Deci treaba e relativ simpla. Multumesc!

| Justme79 a răspuns (pentru DrScheming):

Cu plăcere cu toate, că mare lucru nu ți-am spus happy!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Justme79):

O diploma, nu neaparat ultima. Merge si aia de 8 clase fara probleme. Bine, daca te angajezi pe un post care necesita studii superioare si iti ofera vreun beneficiu, gen programator, atunci trebuie diploma de licenta/master/whatever.

| Justme79 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Oricum eu am zis așa în mare ceea ce știam din propria experiență happy!