| Ionelicatomos12 a întrebat:

Salut,sunt Ionelica, oricum hai sa trecem la intrebare. Daca sunt un pic pasionata de paranormal(ultra-normal pentru necunoscatori), as dori sa merg intr-o casa in care se petrec chestii paranormale, dar ma tem ca ma prinde cineva, pentru ca nu este casa mea ci o casa din satul Baicoi.Am tot ce imi trebuie, adica egf si emf, ce vreau sa va intreb este ca poate sa ma dea in judecata ca intru pe teren privat? A da si am uitat ceva, fantomele sunt pasiunea mea!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu zic sa mergi intai la scoala sa inveti, ca ala anisorii astia nu te baga nimeni in seama.

| nastaseelenacristina a răspuns:

Mergi la un preot spune I despre acest hobby al tau, si cu siguranta te vei lamuri ca nu faci bine, du te inainte sa te pierzi pe cai gresite

Răspuns utilizator avertizat
| gdsjdpUAS a răspuns:

Bună! Da,normal este ilegal! Dacă ești minoră și te prinde cineva o sa ii cam coste pe părinții tai, dacă ești majoră nu e cam ok pentru tine o sa răspunzi in fata legii!
Acum, aici e decizia ta! Legat de pasiunea ta, de ce sa judecam? Toți avem pasiuni, fiecare face ce vrea, însă dacă ești Micuță, adică sub 16 ani te sfătuiesc să ai grijă cu aceste activități, s-ar putea sa îți facă rău!
Te pup cu drag!