| The Al3xu7Zu a întrebat:

Salut sunt un baiat in clasa a 8-a si trebuie ca sa intru la liceu si vreau sa spun ca problema mea este ca nu am buletin pentru ca nu a avut cine sa-mi faca, si as vrea ca sa va intreb pe cei care stiti daca pot intra in baza de date pentru inscrieri la liceu cu copia dupa certificatul de nastere, sau as vrea sa va intreb daca raman corigent cand ar trebui ca sa dau buletinul ca sa ma inscriu cand dau corigenta sau tot acum pe 4 iunie?

Răspuns Câştigător
| bebytzza_9352 a răspuns:

Ia'ti certificatul de nastere si contractul casei unde locuiesti si mergi la sectia de politie de care apartine zona in care locuiesti si spune-le ca vrei sa iti faci buletin dar nu are cine sa te invete ce trebuie sa faci un agent de acolo iti va da toate informatiile de care ai nevoie si sunt sigura ca te vei descurca. poti cere ajutorul dirigintei talehappy sau dirigintelui...rogo sa mearga cu tine daca iti este teama sa mergi singur... aaa si app cand mergi sa-ti faca poza sa fi aranjat ca sa poti sa te mandresti cu poza din buletinhappyhappyhappysucces

1 răspuns:
| perla a răspuns:

Pai de ce nu mergi sa-ti faci buletin? ia-ti certificatul de nastere si fa-ti du-te la politie si spui ca nu are cine sa-ti faca... ia pe cineva care e major si du-te.