Metoda Călătoria (The Journey) este o metodă complementară de vindecare emoțională (traume, depresie, anxietate, stări de respingere, lipsa bucuriei vieții).
Prezentarea http://metoda-calatoria.ro, cu modurile în care poate fi folosită pentru creșterea intelgenței emoționale, dezvoltării personale, depășirii problemelor inerente adolescenței, etc, sunt descrise în site-ul www.metoda-calatoria.ro
Include mărturii ale celor care au obținut rezultate în urma ședințelor de terapie (care constau într-un dialog cald, dar profund, cu un practician acreditat The Journey).
Calatoria astrala este atunci cand spiritul tau iese din corp(cred ca sti).
Aceasta se practica cam asa:
Te relaxezi in pat si te imaginezi ca esti intr-un colt al camerei indepartat(dar cam trebuie sa vezi camera cu ochii inchisi.)
Apoi te gandesti ca iesi din corp.(daca vezi camera in alb/albastru nu te speria sau daca simti vibrati.)
Eu inca incerc. Daca nu reusesti, nu renunta.
App:Ai grija la entitati. Daca vezi una intoarcete in corp.(te uiti la corp)
Am aflat mai nou ca frica atrage entitatile.
Aha.Atunci:
Cum sa te asezi:
Nu conteaza.Doar sa fi relaxat.
Ce sa faci:
Trebuie sa te imaginezi intr-un colt al camerei indepartat si sa te imaginezi ca iesi din trup! Entitatile...
Atmosfera :
Trebuie sa fie linistita. Fara sunete(puternice)
Daca vrei mai mult despre antrenament cauta pe google:calatoria astrala si este un site forte interesant(are numele de calatoria astrala) acolo nu spune pasi dar spune antrenamente care pot face calatoria posibila.In dreapta iti arata si o poza in care iti arata cum sa te imaginezi.(iesind din corp)
Catalin979 întreabă: