Cine te-a pus sa faci semne distinctive in lucrare, cand sunt interzise?
De acum ai toate sansele sa inveti: ce inseamna cand nu respecti legile si regulile.
Daca ti-o anuleaza, vei mai ai avea o sansa la toamna. Pana atunci vei avea timp sa reflectezi...
Din cate mi-a zis dirigintele meu care e prof de romana si doamnele de la supravegheat si domnul din comisie toti au zis sa stau linistit, dar na totusi
Daca comisia care verifica si examineaza lucrarile, considera ca acelea sunt semne private, da, se poate si anula lucrarea sau iti poate diminua nota.
Mda, multumesc pentru raspunsurile voastre pline de optimism, am vorbit cu profii examinatori si au zis sa stau linistit
Să știi că nu-s chiar așa bau-bau nici profesorii. Se mai întâmplă ca elevii să sublinieze asta, motiv pentru care o să treacă cu vederea. Nu e ca și când ai desena steluțe sau inimioare, însă pe viitor e bine să nu o mai faci.
Sunt sanse de cam 80-85 % sa ti-o anuleze. Eu sper totusi sa nu ai acest ghinion si sa scapi...
Salut, astazi am dat BAC-ul la romana, si am facut aceeasi "greseala" care ai facut-o si tu anul trecut. Am subliniat s1, s2 si s3... oare ma poti ajuta si pe mine cu niste informatii? Ce au zis corectorii? Cum a fost lucrarea, s-a anulat, a fost ok? mersi