Poti sa ceri promovare de la cateva pagini mari. Promovare reciproca. Sau exista o aplicatie Follow Boom care iti creste numarul de follow.
Ai putea da follow mai multor persoane și dacă îți dau follow înapoi le dai câteva like-uri.
Tot asa să faci la orice persoană care îți dă follow pentru ca dupa aceea lumea îți va da follow pentru că știu că le dai like-uri.
Iti multumesc ca ai ai gasit timp pentru a raspunde la intrebarea mea!
Pune la pagina ta de Instagram o poza cu noul tau Instagram si scrie"please follow me"
Incearca sa dai follow la cat mai multe persoane si unii vor da follow inapoi. Si dupa stergi follow-ul.
Da, dar nu doresc ca prin asa metoda oamenii sa ma urmareasca, doresc ca ei singuri sa ma inceapa sa ma urmareasca pentru staruinta mea de a le ridica dispozitia datorita postarilor zilnice si amuzante, vreau ca lor sa le placa pagina mea de Instagram!
Acum am 6 urmaritori foarte activi, datorita lor eu imi gasesc puteri pentru a nu-mi sterge Instagram-ul, si imi doresc sa imi fac pagina mea de Instagram cat mai populara si a le face acestor persoane promovare, intr-un asemenea mod eu imi doresc sa ii multumesc pentru ca sunt mereu cu mine.
Ai putea da follow mai multor persoane și dacă îți dau follow înapoi le dai câteva like-uri.
Tot asa să faci la orice persoană care îți dă follow pentru ca dupa aceea lumea îți va da follow pentru că știu că le dai like-uri.
Mai poti da follow persoanelor gen: fata_anonimă, băiatul_din umbră... si sa te împrietenesti cu ei.
Ai mai putea să rogi persoane să îți facă promovare la profil, tot așa gen persoane cu numele: fata anonimă...
Sper că ți-am fost de folos
MixAz raspunsul tau este foarte folositor si genial, daca Eyona nu scria despre aplicatia Follow Boom, atunci raspunsul tau il declaram castigator, iti multumesc pentru ajutor!
Nu ai pentru Ce!
Ți-aș fi spus și eu aplicatii de genul, dar nu te-ai fi simțit mândru de tine pentru ca ști că doar din cauza unei aplicatii ai multe follow-uri, eu nu ma simțeam nicicum, nu eram mândră că am multe like-uri și follow-uri